Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
atilius
tag
Az összes órám közül egyiket sem babusgattam, vigyáztam rájuk, de hordtam őket, mindig rajtam voltak ezért használódtak. Zafír törést, üveg kipattanást nem sikerült előidéznem, sem valami brutális sérülést a tokon.
Viszont előfordult, hogy a tok éles pereme találkozott egy hasonlóan éles peremmel és kb 0.5-1 milliméter mély beütés keletkezett, amit már anyageltávolítás nélkül, illetve anélkül, hogy annak látható nyoma maradjon nem lehet kijavítani. Nem tudom, hogy létezik-e valamilyen eljárás amellyel a hiányzó anyagot ismét oda lehet varázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Új Xiaomi Jimmy H11 Pro állóporszívó hordozható vezetéknélküli porszívó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest