Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
atilius
tag
Én sem, de az elvitathatatlan, hogy mint a talán legismertebb filmes franchise, amelynek komoly órás kapcsolata van már a filmet megelőző irodalmon keresztül, az egyik legjobb (vagy talán a legjobb) a karaktert megformáló színészen által, egy azóta már legendássá vált órával, gyakorolt némi hatást az utókorra. Mondom ezt annak ellenére, hogy egyáltalán nem szeretem a Bond filmeket, nem is láttam mindet.
Csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy van aki egy Subot vagy Speedmaster is simán felvesz bármilyen alkalomra, és van aki szerint egy alkalmi óra az olyan mint például a PP Calatrava. Azt hiszem szinte mindenki egyetért abban, hogy egy JLC Reverso akár az angol királyi ház karácsonyi partijára is felvehető annak ellenére, hogy végső soron egy sportóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő