Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Még jó, h sikerült a szemműtéted. Mert nekem hiába lenne pontos a Rolex, ha nem látom a mutatóit.
Pedig az OP még mindig tetszik. -
ktg3
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére

Nagyon komoly. Egyre jobban tetszik.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Az OP annó nálam is nagyon szépen járt (3132).
Átlag 10-12 órás napi hordás utána koronával felfele lerak (valamiért ezt a pozíciót használtam leginkább), és iszonyat pontos volt! Ezek szerint az új szerkezetekkel sem tudnak mellé lőni a koronások
-
phranxinatra
aktív tag
Köszönöm.
(#1196) Macyke82: Vicces, mert eddig el voltam ájulva, hogy a 3235 mennyire pontos (múlt szombat óta +3 mp), erre ma megnéztem a Subot, és 3 nap alatt nem mászott el semennyit. Most vagy megijedt a vetélytárstól és bizonyít, vagy kiegyenlíti a hordás alatt összeszedett pluszokat, azzal, hogy le van téve fél napokra.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Azt hiszem ennél az óránál nem is kell szebb/jobb, nálam mindent visz!
Az új szerkezet milyen járást produkál a 3135-höz képest? -
condy
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Amúgy meg gratula a Rolex-hez. Sok örömöt mellé.
-
condy
senior tag
válasz
Macyke82
üzenetére
Nem voltam sokáig. A héten visszanéztem.
Egy oldal szajkó...
Még egy oldal szajkó...
Majd egy harmadik is...
Az ötödiknél feltettem a nagy kérdést, és ide irányítottak.
Skimaster: Köszi. Benne voltam nyakig a melóban, a régi topik is kezdett "lapos" lenni (nem akarok ezzel senkit megbántani), azt az időt amit addig itt töltöttem, másra kellett használnom. De most talán már lesz idő magunkra is.

Ps: Az órák megvannak. Azokra sem volt sok időm eddig. De majd most ismét belevetem magam.

-
Macyke82
tag
Erről a "balhéról" én is lemaradtam anno Yodamaster topiktarstol tudtam meg, hogy van ez az új fórum mikor a Monster-t adtam el neki akkor említette. Hozzáteszem pont azért maradtam le erről az egészről én is, mert részemről untam a másik fórum ellaposodását az utóbbi időben így nem nagyon olvasgattam.
Örülök, hogy van ez az új is, mert itt érdekesebb órákat látok. -
condy
senior tag
Most közölték velem "odaát" hogy palotaforradalom volt a Futrinka utcában. Mi történt? Kiteszem a lábam egy hosszabb időre és szétszakad az órástársadalom?

Amúgy üdv mindenkinek! -
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Hozza kell oltozni...
a sub meg ilyen teren nagyobb teret ad... -
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Szerintem jól áll a kezeden az SD! Én is bírnám,igaz a Submersible után szinte minden kicsi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
Aladdin
üzenetére
Az SD védelmében azt még elmondanám, hogy a Deepseavel ellentétben ez legalább arányosan nagy és vastag, bár szerintem jobban nézne ki, ha a lünetta vastagsága helyett a számlap átmérője nő. Összegészében pofás óra; villantani a plázában tökéletes.

Én most találkoztam először Daytonával (sajnos csak nemesfém modellekkel), és a várakozásomra rácáfolva tökéletes a mérete. Sokszor hallottam, hogy kicsi, de ez nem igaz. Instant love volt ez is, és remélem, hogy egyszer lesz egy Daytonám, pedig sose voltam túlzottan chronopárti. Persze ez a távoli jövő zenéje.Ez fehérarany oysterflex szíjon:

Ez pedig platina. A lume helyén baguette gyémántokkal. Az áránál (26m) csak a súlya megdöbbentőbb:

Egyébként a Sub az az óra, amiben nem lehet csalódni, egyszerűen minden stimmel rajta.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Nem veletlenul adtam el par honap utan a B Colt chronot. 44 mm-es volt es nehez. A vastagsaga meg elment, de a fo baj inkabb a vastag szij volt. 22/20. Igazabol ez a baja a mostani Aerospacenek is. Bar titan es konnyu, a 43-as atmero sem zavaro, de itt is 22/20 a szij. Vastag, nem kenyelmes. Ez az, amit pl a Rolex remekul csinal. Es amit neztem, szerelomnel ( Sub, majd Batman) szobakerult a Daytona. Aszondja tok varolistas a dolog. No a D. az az ora, amelyikre azt mondon tokeletes. Jo az atmero, gyonyoro, nem vastak es a lenyeg, konnyebb meg a Subnal is! De nyilvan ennyi penzem sosem lesz orara. Ha minden osszejon egy Subot meg talan osszehozok, de az lesz a max. Az mondjuk jo a dologban, h bitangul tartja az arat.
Pedig eskuszom, full Rolex ellenes voltam meg par eve. Az elso lepest viszont megtettem, a laptopomon egy Sub a hatterkep.
Ja, majd elfelejtettem. Amikor megvolt meg a Colt, felvettem egy Omega PO-t. Nehezebb, mint a B. 43,5 -os volt, de mivel a szija keskenyebb volt, meg valamint a tok kikepzese is mas volt, eskuszom kenyelmesebb viselet volt, mint a Colt.
-
phranxinatra
aktív tag
Mindenkinek köszi a gratulációt.

-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra
üzenetére
No...gratulálok!
De erre sem gondoltam volna egykor...hogy ilyet írok: De itt a DJ határozottan jobban bejön...mi történik velem?

-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Grat hozzá, megérdemled.
-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Na igen, pont erre gondoltam én is

Gratulálok, nagyon jó döntés és szerintem is egyenrangú partnere a SUB-nak.
Nyerő páros, vagy mondhatnám dupla dinamit ez így
-
Lavie
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Gratulálok, méltó párja a Subnak!
Azért igazán várhattál volna még úgy 2 perc 13 másodpercet a képpel.. :-):-) -
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Grat...
szerintem kivalo parositas... viszont en mindig a sub ra nyulnelk eloszor, vagyis gyakrabban a mindenapi eletemben... 
-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Sub kene az uj szerkezettel. Ennyi

-
phranxinatra
aktív tag
Köszi mindenkinek. Játszós már van, ha nem is G, csak egy Pro-Trek. Legszívesebben tényleg együtt hordanám a két Rolit, de gondolom nem kell ecsetelnem, miért nem teszem.
A járástartalékok miatt adja magát, hogy 2nap/1nap rotációban legyenek. Nehéz választani a kettő közül, ha viszont csak egy maradhatna, a Sub lenne az. -
Skimaster
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Na de két Rolex hogy fér meg egy csárdában....Gratula!Na én tényleg nem tudom melyiket hordanám,bár stílusban van különbség!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Grat! Erről a fluted lünettáról nem tudom eldönteni régóta, hogy tetszik-e vagy sem.

-
ktg3
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Ütős kis páros. A DJ jobban bejön a bezel meg a kék számlap miatt.
Hogy fogod kibírni, hogy az egyiknek pihennie kell amíg a másik rajtad van?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszerre mindkettőt hordod, jobb kéz, bal kéz. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Gratulálok, ez így azért komoly. Azért még vegyél egy G-SHOCK-ot játszósnak

-
Aladdin
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Szeeep, grat!

Ez mar az ujabb szerkezetes? -
tecsu
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
És mi volt a másik dobozban?

-
WiZARD
veterán
válasz
phranxinatra
üzenetére
Úgy látom a ragasztó már örökre rajta marad, mint amikor a nepperek fotózgatják az óráikat a kezükön

-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Igazad van nem mindegy mire költjük a pénzt.

-
Macyke82
tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Én tudom én tudom
vagy mégse?
De azért elég erős a sejtésem, és ha az amire gondolok, akkor előre is grat. -
resool
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Jajj.... ezzel most kizárhatunk pár modellt. Ne spoilerezz.
-
ronin s8
senior tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Doboz nato szíjjal..?

-
gprspeter
senior tag
válasz
KelemenUhr
üzenetére
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Valahol el kell kezdeni. Megértelek.
-
resool
aktív tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Grat, szép doboz. Majd egyszer összejön az óra is.
-
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
És már akkora király vagy (bizonyos körökben), hogy nem is mernek szólni: Frenk, hiszen nincs is rajtad óra!

-
fagyalllo
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Olcsóbb a szerviz, nem kell annyira félteni... vannak előnyei.
-
squir
aktív tag
válasz
KelemenUhr
üzenetére
Fb csoportban vettem, sajna az eladó nem hajlandó elárulni, honnan szerezte.😡 Állítólag börzéken szokott lenni egy árus, akinél vannak ilyen szíjak is, de azt még nem tudtam megnézni. Majd a következő budapestin.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
phranxinatra
üzenetére
Vettél egy dobozt?
-
ktg3
őstag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Na...

-
Elvis351
csendes tag
válasz
phranxinatra
üzenetére
Gratula
Ne csigázz
-
-
Skimaster
senior tag
No visszamegy az óra.Közben beszéltem Baross u-val,(ugye általuk lett kiállítva az eredetiségi bizonylat),küldtem képet nekik,azt mondták,hogy manapság mindenki utángyártott lünetta betétet(csak betétet lehet cserélni,az egészet nem kell,az ára 81) tesz a kopott karcos helyére,akitől vettem ismerik és mondták,hogy nincs baj az óráival,szerintük így kép alapján nincs gond a lünettával,de vigyem be,akkor a biztos.Az eladó is bele ment a vissza ügyletbe,ezért nem foglalkozom ezzel az órával tovább!(Lehet hogy a Baross u-ban tették a gagyit bele,a srác megvette 3 hónapja,ő nem vette észre,nekem eladta és itt dőlt a mutatvány?)
Mindegy is sajnos ez a buli nem jött össze.... -
atilius
tag
Az Ofrei brutálisan áraz. Szerintem az eredeti listaárat használja amit rajta kívül szinte senki, még az Omega sem.
Emlékszem náluk a Speedmaster racing szíj (OME-98000024) 260 dollár környékén mozgott. A helyi óraszalonban az Omegán keresztül megrendelve 25 ezer körül volt. -
WiZARD
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
A gyári csak egyben elérhető, nem létezik csak lünettabetét bele. Így gondolom van valami nyoma a cserének.
De talán egy fotó + email az Omegának is elég, nekem a POC políros nyűgömre korrektül és gyorsan válaszoltak.(Nyilván könnyebb azt mondani, hogy ő semmiről se tudott, és elküldeni téged, hogy rohangálj papírért róla)
-
Skimaster
senior tag
Onnan volt,de azt mondta,hogy ő nem tudta ezt,de ha viszek papírt visszaveszi.Küldtem képeket az övéről kontra eredeti,azt mondta,hogy azért mert vékonyabbak a számok,még lehet eredeti.

Mindegy,jövő csütörtök megyek Pestre és Barossba egyből,gondolom ott meg tudják mondani,hogy eredeti e vagy sem.Van ebben a lünettában valami gyári szám vagy valami,ha leszedik?Ott mi alapján döntik ezt el? -
WiZARD
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
Sajnos volt már ennél rosszabb is, amikor a full gagyi Fortisról adott eredetiség igazolást a WDL...
Itt ráadásul az óra eredeti, egyedül a lünettbatetét a gagyi, gondolom azt külön nem nézték
Ki volt ez a nagyon
köcsög"korrekt" eladó? FB csoportban is megérhet egy "ajánlást", ha onnan volt. -
-
Skimaster
senior tag
Köszi mindenkinek,
csak nem tudom mit teszek az én "egy órám van" felfogásommal...Itt főleg több órás fórumtársak vannak,biztos gond mikor mit húzzatok fel.Nem?Sok óra csak pihen a dobozban. -
Skimaster
senior tag
válasz
Skimaster
üzenetére
Íme a szerzemény:

Teljesen rendben van,egy apró hiba van a tok koronával szembeni oldalán alul,nem észre vehető,csak nagyítóval találtam meg. Egy szervizdoboz és egy eredetigazolás van hozzá. A kiscsatos verzió a szíj.A Panerai mellett kicsi,de amúgy nem az. Kap egy vízálló szíjat, talán Hirsch Robby piros verzió ban...azok egyébként tényleg bírják a vizet?
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pedig az OP még mindig tetszik.

a sub meg ilyen teren nagyobb teret ad...

🤥