Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #62562 üzenetére
Az is csúnya volt nahhh és még azt sem tudom vége van-e, de bármilyen összeesküvés elméletet is bevennék Vele kapcsolatban. Az tuti.
Régi szép idők, mikor hárombetűsnél jöttek a karrirertanácsadós csajok, hogy akkor legyen szituációs gyakorlat, én vagyok a vadász és vannak embereim és itt a csapat, aztán következő körben én vagyok a varázsló vagy a törzs vezetője és adott helyzetben ki mit csinálna...
Fogalma sem volt róla, hogy amikor "ügyfelet" emleget, akkor az Te vagy meg a többiek és teljesen más a szituáció vagy elvárható környezet, mint egy valamilyen más szolgáltató cégnél. Na, ott ezeket is próbáltam volna feladni témának, hogy itt volt a főnök, bejött dolgozni részegen, kicsit kötekedett, néha összetörte az alkalmazott bordáját, akkor mit kellennene csinálni? Ha már ilyen okosak vagyunk :-D Aztán kapott pár példát a hárombetűstől is a való életből múlt hétről, de valahogy nem szeretett konkrétumokba belemenni és eltérni a papírmunkától, csak rajzoljam le a napomat és beszélgessünk fényképekről. Ok, de akkor majd a főnök nem csavar le kettőt az alkalmazottnak, mert részegen mindig rossz napja volt, vagy hol tartunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest