Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pero19910606

csendes tag

Sziasztok,

Különböző szűrt adatokat kellene átmásolnom egy másik sheet-re, majd ott szeretném megadni az okot is, amiért újra kell ellenőrizni ezeket. pl.:
    Egy termékből 1 MFt feletti rendelést adunk le az egyik raktárunkba, így külön ellenőrizni kell:

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

Sajnos két problémám is van.
    1. Ha Rendelés sheet-en leszűröm az adatokat, akkor csak az alábbi kóddal tudom átmásolni:

ActiveSheet.ListObjects("Rendelés").Range.AutoFilter Field:=35, Criteria1:= _
    ">=1000000", Operator:=xlAnd
    With Worksheets("Rendelés")
    LR = .Cells(.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
    Range("A11: B" & LR).Copy

Így viszont csak a fejléccel együtt tudom átmásolni a szükséges adatokat, de nekem csak a tényleges szűrt értékre van szükségem.
    alt="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""" title="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""""
    Van esetleg erre egy jobb ötletetek? :)

2. Az ellenőrzés sheet-en szeretném megadni az okot, hogy miért kell ellenőrzni a rendelést (magas érték, magas készlet, stb). Az alábbi kódot használom:

With Worksheets("Ellenőrzés")
    With Worksheets("Ellenőrzés")
    LR3 = .Cells(.Rows.Count, "C").End(xlUp).Row
    LR4 = .Cells(.Rows.Count, "B").End(xlUp).Row 'ezzel keresném meg az első üres sort az az "ok" oszlopban
    For i = LR4 To LR3
    Cells(i, 2) = "Magas érték C gyár"
    Next i
    End With

Ez addig jól is működik, amíg csak 1 sorban van adat. Ha viszont átmásolok 10 sornyi értéket, akkor nem az első üres sortól írja be az okot, hanem csak a legutolsóba.
    [kép]

Gyanús, hogy ezt azért teszi, mert az összes adat "Táblázatként " van formázva. Erre azért lenne szükségem, mert így dinamikusan változik minden formázás és képlet.

Van esetleg erre valami jó megoldásotok?

nagyon köszönöm előre is! :)
    Pero

Új hozzászólás Aktív témák