Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
walanr
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem egy elég összetett képlethez, ami jelenleg így néz ki:
'ad1'!$D7*((HA(HIBÁS(FKERES('ad1'!$B7;par!$H$18:$L$51;2;HAMIS)); "0";FKERES('ad1'!$B7;par!$H$18:$L$51;2;HAMIS)))*('ad1'!$E7/10000+par!$B$9/1000)+(HA(HIBÁS(FKERES('ad1'!$B7;par!$H$18:$L$51;3;HAMIS)); "0";FKERES('ad1'!$B7;par!$H$18:$L$51;3;HAMIS)))*('ad1'!$F7/10000+par!$B$9/1000))
Ez a képlet jelenleg hibátlan, pont azt tudja, ami nekem kell, egy hiányossággal: a képlet az alapján számol értékeket, hogy a jelen esetben B7-es cella tartalmát megtalálja-e a hozzárendelt adattáblában, vagy sem. Azért írtam így, hogy ha a B7 üres, akkor a végeredmény 0 legyen, de nem számoltam azzal, hogy a b7-ben lehet hibás adat is beírva. Merre induljak el, ha azt szeretném, hogy az üres cellára 0-t, a hibás cellára viszont hibaüzenetet adjon? Már a gyári #hiányzik is jó lenne eredménynek, mert akkor vissza lehetne keresni, hol lehet a hiba.Köszönettel András.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Fferi50