Hirdetés
- Nem fogynak ki a Redmi Note 12 variánsokból
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Könnyű és légies lett a Huawei Mate X3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
hát ez kimarad ennyiért
-
JanR
addikt
Majd eltelik pár hónap, aztán jöhet a jó öreg kuponozás a samsungnál
Mindenesetre a sima S23 ~ 380 ezerért erős!
-
bali
tag
De most komolyan, valóban nem lesz 12/256-os kiadás? Miért csesznek ki a vásárlókkal? Az S22 Ultrában is volt ilyen opció, Note 20 ultra alapkiadása pedig 12/256 volt. Szégyen, amit ez a gyártó csinál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
gattolino
senior tag
Egyre elmebetegek ezek a gyártók. Ennyiért kenjék a hajukra. Samsung alapból egy túlhypeolt cég. Mióta nincs Huawei azóta Samsung sem fejleszt annyit.
-
Mielőtt kimondanád, hogy kurvadrága, gondolj arra, hogy az S25 árát látva majd ezt az árat fogod visszasírni.
-
Kit érdekel az euró, én forintban fizetek!!4!!44!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
vicze1
félisten
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
1milla lett, maradhat?
-
-
adamklark
senior tag
tegyük hozzá hogy gyakran van akció, teljesen áron samsung telefont venni mindig is őrültség volt, plusz ugye a dübörgő gazdaságunk
[ Szerkesztve ]
-
az S22 széria használtan fel fog értékelődni.
-
törölt tag
Elég elmebeteg árak.. nem tudom ki lesz aki 1400 eurot kiad egy telefonért.. még a sima is lesz vagy 420ezer
-
janeszgol
nagyúr
Ezt mar en is irtam itt parszor. Meglatjuk februarban. (Viszont realisnak gondolom a tippet.)
-
Ezt az infót vártam. Ezek az árak túl vannak a fájdalomküszöbömön. Nem lesz S23. Mielőtt hazamennék, beszaladok egy német MM -ba és veszek öccázé egy Xcover 6 pro -t.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
saca23
aktív tag
Ezt csak addig lehet csinálni, amíg van rá kereslet , ha ott rohadna a polcokon , rögtön újra áraznák az egészet. Ez már egyszerűen lehuzzuk a birkákat mert megtehetjük helyzet az összes nagy gyártónál. Semmi extra fejlesztés a gyártók egymást másolgatják , de a helyzet az , hogy egy két -három éves telefonhoz képest nem tudnak újat mutatni. Az árak meg vagy 30%-40%-ot ugrottak és nem csak a rossz árfolyam miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sajnos a többi gyártó is ugyanezt csinálja.
tehát veszed az új modellt és 1 évig nem sörözöl,vagy használod még a 6 éves telódat továbbra.
bármely gyártó csúcsmobiljaikat (az adott szériában a legkisebbet) nézzed 400000Ft alatt nem lesz egy se!
jó lesz a tavalyi is akár tavaly előtti is. -
Kamikaze75
tag
Itt az eredménye a Huawei likvidálásának sajnos Xiaomi kivételével nem igazán van androidos konkurencia európában a többi brand elenyésző darabszám ezekhez képest,csodás...
-
csizipeti86
csendes tag
-
válasz
csizipeti86 #22 üzenetére
Tavalyi árat az S szériára, a veszteséget meg a Samsung terhelje az A szériára. Problem solved.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
joey04
titán
válasz
Kamikaze75 #21 üzenetére
más csatornát nézel.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
válasz
Kamikaze75 #21 üzenetére
Amíg a Huawei érdemben a piacon volt, semmivel sem volt olcsóbb mint a konkurencia. Kétlem, hogy most ez másképp lenne.
-
k-adi
nagyúr
ugyanaz a design, alig valami új fejlesztés és horror ár ahogy sejthető volt... félév múlva lesz talán "reális" áron, bár kupon nélkül még akkor se
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
A huawei ban miatt lett infláció és gyenge forint. Azért ilyen drága minden.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
doooo
addikt
válasz
Juhaszatti #25 üzenetére
Persze, hogy nem. Ők voltak néha a legdrágábbak...
Aztán meg a Xiaomi volt az, pl. a Mi 11U-val.
Elég megnézni, hogy a Huawei-eket most mennyiért árulják Google, 5G, meg hasonlók nélkül... -
Én ezen nem lepődtem meg
ELADÓ ▶▶▶ Eladó Cougar Panzer-s full ATX ház - 29.990Ft ◀◀◀
-
zoltan77
aktív tag
Ezeket az árakat látva az s20 fe marad még egy darabig
Samsung S23 Ultra 8/256-Galaxy Warch4 44mm
-
gattolino
senior tag
válasz
adamklark #12 üzenetére
S23-rol szól a cikk. Kicsit jobb kamera, kicsit jobb proci, ugyanúgy néz ki, mint az előző széria. Erről beszélek mondjuk. Nézd meg pl a Vivo X90 Pro Plus-t. Ott még fejlesztenek mondjuk. Samsung elfelejtett innovatív lenni. Annyi, hogy elkezdte ezt az hajlítgatást amit te is behoztál. De még nem fedeztek fel olyan formát amin nem látszik a hajlítgatás.
-
Sajnos várható volt , ettől függetlenül a mindenit !
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Smith2007
tag
Megjelenés után érdemes lesz várni néhány hónapot, hátha kuponozható lesz a készülék.
-
Balika911
félisten
válasz
-Gerzson- #35 üzenetére
A Samsung oldalán a különböző kuponokat (akár többet egyszerre) beváltva lényeges kedvezménnyel lehetett megvenni a telefonokat (is). A topikja szerint az S22 Ultrát például 230-280 ezer forint körül el lehetett hozni tavaly nyár környékén.
Én több részletet nem tudok, ill. nem veszem készpénznek, hogy idén is lesznek hasonló ajánlatok. Ha lesznek, akkor persze, érdemes élni velük. Viszont inkább a szolgáltatói készülékkedvezményben gondolkodom, ha/amikor új telefont veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Balika911
félisten
Nem tudom biztosan. Gondolom, hogy Samsung honlapon, hírlevelekben promózzák ezeket, fórumon is terjednek a hírek és így lehet szerezni. Ezért is írtam, hogy én pl. nem apellálok erre. Ha esetleg szembejön és aktuális a vásárlás, akkor kihasználom nyilván. De magamtól nem követem az ilyen dolgokat és ezután sem tervezem.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
senior tag
Nem érdemes készpénznek venni, de jó ha veszel készpénzt magadhoz ha jönnek ezek az új, brutáldrága telefonok, és nem csak a Samsungtól.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung Galaxy S22+ 256 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
F_Gergely
őstag
Amíg a készülék bal oldalán van a ceruza, pont nem az ára érdekel. Kezdetektől jobb oldalon volt mindig a note ceruzája, bal oldalt jobbkezesként használhatatlan számomra. Kár volt igy elcseszni a telefont.... Egyelőre a Note10+ kitart mellettem, de nem tudom mi lesz helyette ha már feladja
-
-
Menyasszony
tag
Brutális árak.
-
kssattila
újonc
AZ új modelt / modelleket ennyiért kenjék a hajukra, ez még nem is lenne baj. Az a baj, hogy a régi bevált módszer, hogy - megveszi az ember a tavalyi csúcsmodellt olcsóbban, amikor a kijön az új - is bukik, mert mivel az új szignifikánsan drágul, a réginek is húzza az árát, vagy alig megy lejjebb....
-
sagit
addikt
Akkora csalódás volt az s22 es az s22 plusz hogy ket 10 evig hűséges vásárlót vesztettek velem és a párommal.
Philips 65OLED803 || iPhone 11 Pro || Macbook Air M1 || Series X ||
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minimum 949 eurót kell majd kifizetni az alapmodellért, Ultra nem lesz 1400 alatt.
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Honor 20 Lite 128GB Kék / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 10 64GB Szürke / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Xiaomi Redmi 5A 16GB Szürke / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Samsung Galaxy S23 plus 256Gb
- Új , bontatlan iPhone 14 Pro 256 GB fekete 2026ig gari
- Szép Független Apple iPhone 12 Pro 256GB Graphite ! 1Hó Garancia
- Motorola Moto G51 5G 4/64GB Új (0 perces), garanciális, kártyafüggetlen dual sim mobiltelefon eladó!
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro max 128GB Pacific Blue 9O% ! 1Hó GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest