Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Karácsonyi telefonajánló 2023
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xsjado93
aktív tag
Nekem az iOS 17 óta tele van bosszantó hibákkal a telefonom. Mondjuk az Xs már van annyira koros, hogy váltásra próbáljanak ingerelni
Your life is a lie.
-
hankock
tag
Megmondom őszintén én S8-on nem vettem észre, hogy csökkent volna az üzemidő.
-
xsjado93
aktív tag
válasz
zsolesz967 #2 üzenetére
Akksi idő nem a legjobb, 83%-on van az akksi, pedig másfél éves. Most vagyok 3 óra 21 percnél, reggel 6 körül vettem le töltőről, de egész nap ment róla kb a Tidal streaming legjobb minőségben. Plusz munkámból kifolyólag tölteni kell még egyszer napközben, ha biztosra akarok menni, hogy kibírja a napot. De ez mióta megvan így van, gondolom emiatt is degradálódott az akksi ilyen hamar. Amúgy az a vicces, hogy a 83%-ot nem egész egy év alatt érte el, azóta stagnál
Nekem is amúgy csinál érdekes dolgokat. Input lag a billentyűzeten, van hogy nem is mutat karaktereket, csak az üres karakter dobozokat nyomogatom[ Szerkesztve ]
Your life is a lie.
-
tetova
tag
S8. Sosem volt ennyire jó az üzemidő: Folyamatos pulzus és véroxigén mérés, alvásmonitorozàs, gyakorlatilag állandóan a csuklómon van, és több, mint 2 napot bír. Most várhatom, hogyan rontják el, néhány töketlen miatt, aki minden trágyával telerakja az óráját. Fasza.
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
-
joey04
titán
S7 se nem jobb, se nem rosszabb
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több Apple Watch üzemidejét is megvágta a watchOS 10.1-es rendszer, az Apple hamarosan frissítéssel javítja a problémát.
- Aliexpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- VoLTE/VoWiFi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest