Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
S7 se nem jobb, se nem rosszabb
-
tetova
tag
S8. Sosem volt ennyire jó az üzemidő: Folyamatos pulzus és véroxigén mérés, alvásmonitorozàs, gyakorlatilag állandóan a csuklómon van, és több, mint 2 napot bír. Most várhatom, hogyan rontják el, néhány töketlen miatt, aki minden trágyával telerakja az óráját. Fasza.
-
válasz
zsolesz967 #2 üzenetére
Akksi idő nem a legjobb, 83%-on van az akksi, pedig másfél éves. Most vagyok 3 óra 21 percnél, reggel 6 körül vettem le töltőről, de egész nap ment róla kb a Tidal streaming legjobb minőségben. Plusz munkámból kifolyólag tölteni kell még egyszer napközben, ha biztosra akarok menni, hogy kibírja a napot. De ez mióta megvan így van, gondolom emiatt is degradálódott az akksi ilyen hamar. Amúgy az a vicces, hogy a 83%-ot nem egész egy év alatt érte el, azóta stagnál
Nekem is amúgy csinál érdekes dolgokat. Input lag a billentyűzeten, van hogy nem is mutat karaktereket, csak az üres karakter dobozokat nyomogatom -
hankock
tag
Megmondom őszintén én S8-on nem vettem észre, hogy csökkent volna az üzemidő.
-
Nekem az iOS 17 óta tele van bosszantó hibákkal a telefonom. Mondjuk az Xs már van annyira koros, hogy váltásra próbáljanak ingerelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Több Apple Watch üzemidejét is megvágta a watchOS 10.1-es rendszer, az Apple hamarosan frissítéssel javítja a problémát.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Ultra 2 Wifi + Cellular
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest