- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Hirdetés: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256Gb
Pola0520 értékelést adott Bande2000 számára:
Kedves vásárló gyakorlatilag rajtam veri le a hisztit, mert egy majd 200 ezres telefonnál abban reménykedett hogy megveszi 140e forintért, és kis "mókolással" keres rajta 60e forintot... Majd kaptam egy kissebb regényt, amit úgy kezdett hogy ha neki nem tetszik a hangnem akkor élből negatívot ad, mire annyit reagáltam hogy hívjon fel mert nincs időm írkálni, válaszul annyit kaptam hogy neki pedig nincs ideje telefonálgatni (Regényeket írni van...) Pedig nem zárkódtam volna el a visszavásárlástól, vagy pár ezer forint kompenzációtól sem, annak ellenére hogy direkt kértem hogy hívjon fel utalás elött hogy eltudjam mondani hogy a telefon kerete kopottas, illetve nincs meg az S-pen, utalás előtt ezeknek tudatában is volt. Az hogy a kamera homályos vagy poros, gyakorlatban nem gondolom hogy változtat azon a tényen hogy hibás, aminek tudatában volt a vásárló, illetve a képeken is látszott. Továbbiakban választ azért nem is adtam, mert tisztában voltam vele hogy az egész egy hiszti, mindenhogyan negatív értékelést kapok, és valóban nincs időm regényeket írkálni, ahelyett hogy 2 perc alatt megbeszélnénk telefonon az egészet. Innentől fogva csak személyes átvételre adok lehetőséget az ilyen emberek végett, ezzel elkerülve az ilyen eseteket.
Bande2000 értékelést adott Pola0520 számára:
(Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256gb)
A telefon használt ,keretén leharcolt állapotban érkezett meg hozzám ami egyáltalán nem mondható ""normál" állapotnak, képeken ez nem látszik és nincs a hirdetésben se említve.
A telefotó kameráról annyit mondott az eladó hogy csak "homályos" arra sugalva hogy meg menthető még, a valóság az az hogy por került a kamera belsejébe és így menthetetlen az egész és az eladó ezt tudta és direkt nem említette !
Valamiért a hirdetésben nincs benne hogy az alapból hozzá járó s-pen nem jár hozzá az eladó ezt az utolsó pillanatban közölte velem, ha tudtam volna hogy a telefon kerete leharcolt és a telefotó kamera menthetetlen akkor biztos hogy nem vettem volna meg ennyiért.
Mindez ellenére eleinte mivel a telefon maga egyébként gond nélkül működik csak semleges értékelést akartam adni.
Erről tájékoztattam az eladót is és külön szoltam több nap után hogy fogadja már el az értékelés kezdeményezésem.Már elnézést de amikor szembesítem az eladót a telefon állapotáról nem elég hogy nem hajlandó semmilyen érdemi hajlandóságot (érték eggyeztetés vagy pénz visszafizetést ) eszközölni de még ráadásul válaszolni sem hajlandó mai napig.
Adtam rengeteg időt arra hogy itt tudjon válaszolni ,azért van ez az oldalnak az üzenő fala hogy itt történjen az üzenet át adás és legyen írásos bizonyítéka mindennek, 5 éves agyszintű szitkozós telefonbeszélgetésekre ahol bármit le lehet tagadni nincs időm és türelmem és nem is lessz.
Ha az értékelés kezdeményezésem végett nem jelentem akkor mai napig nem fogadta volna el már ne haragudj de ez vérlázító.
Eladónak egy rossz szava nem lehet ,előre utaltam és ezt a sunyi bánásmódot kapom.
6,5 éve vagyok az oldalon és sose tapasztaltam ilyet.Végül ezért adom a negatívot és egyáltalán nem ajánlom az eladót.
Aktív témák
-
Pola0520
csendes tag
Te nagyon megvagy keveredve...
Egy: Mit lehet hazudni telefonba meg miaz hogy bárki bármit mond ott, hol vagyunk a bíróságon? Ez csak kettőnkre tartozott, senki másra. Most is csak azért pazarlom az időm az írkálásra hogy megvédjem magam, semmi másért. Ezt az egészet 3 percben meglehetett volna beszélni, de miután megfenyegettél ha nem tetszik a hangnem élből negatívot adsz illetve annyira komolytalan voltál hogy nem hívtál fel így részemről érdektelenné vált ez az egész, magaddal jobban kicsesztél mint velem, a te 20 értékelésed mellett kicsit rosszabbul néz ki az a negatív, és ezt olvasva biztos lehetsz benne hogy senki nem küld neked semmit, még ha előre utalsz akkor sem.
Kettő: Az órával amit hozzá adsz tele a net 30 ezres kínálatokkal, magyarul 25-ért lehet eladni, de legyen 30, fülesed 15. akkor hogyan is jön ki a matek? Nekem háborogtál hogy a 140e postával nagyon nagy lehúzás volt, átvertelek, de azért de felteszed ugyan azt 185-ért, most akkor még sem volt olyan rossz vétel? Vagy inkább csak ki akartál csalni belőlem még egy 10-est? Vagy csak a hiszti hogy nem kerested meg rajta azt a pénzt amit gondoltál?
Részemről a téma lezárva, nekem a lelkiismeretem tiszta, senkit nem vertem át, te meg majd elszámolsz a tieddel ahogyan akarsz.U.I: Egy laikus is oda írt a hirdetésed alá, hogy ez mekkora pofátlanság amit műveltél. Nekem ennél nagyobb megerősítés nem kell...
-
Pola0520
csendes tag
Szerk: Utólag néztem a vásárló már hirdeti is a készüléket "kissebb használati nyomokkal" nekem pedig negatívot ad mert én a leírásban normál állapotúnak neveztem, most akkor mégsem leharcolt?
illetve azzal takarózik a hirdetésében hogy más a hibátlan Note 20 Ultráért elkér 230-at, akkor hogyan is van ez? Még sem volt olyan rossz vétel 140-ért? Csak megpróbáltunk még egy pár ezret kicsalni a másikból...
Határozottan NEM AJÁNLOTT!Kedves vásárló gyakorlatilag rajtam veri le a hisztit, mert egy majd 200 ezres telefonnál abban reménykedett hogy megveszi 140e forintért, és kis "mókolással" keres rajta 60e forintot... Majd kaptam egy kissebb regényt, amit úgy kezdett hogy ha neki nem tetszik a hangnem akkor élből negatívot ad, mire annyit reagáltam hogy hívjon fel mert nincs időm írkálni, válaszul annyit kaptam hogy neki pedig nincs ideje telefonálgatni (Regényeket írni van...) Pedig nem zárkódtam volna el a visszavásárlástól, vagy pár ezer forint kompenzációtól sem, annak ellenére hogy direkt kértem hogy hívjon fel utalás elött hogy eltudjam mondani hogy a telefon kerete kopottas, illetve nincs meg az S-pen, utalás előtt ezeknek tudatában is volt. Az hogy a kamera homályos vagy poros, gyakorlatban nem gondolom hogy változtat azon a tényen hogy hibás, aminek tudatában volt a vásárló, illetve a képeken is látszott. Továbbiakban választ azért nem is adtam, mert tisztában voltam vele hogy az egész egy hiszti, mindenhogyan negatív értékelést kapok, és valóban nincs időm regényeket írkálni, ahelyett hogy 2 perc alatt megbeszélnénk telefonon az egészet. Innentől fogva csak személyes átvételre adok lehetőséget az ilyen emberek végett, ezzel elkerülve az ilyen eseteket.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest