Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
A DENON PMA-500AE erősítőmön elromlott az input selector kapcsoló, össze vissza ugrál időnként, a távkapcsolója meg már vásárálás után 2-3 évvel kakukkolt, ami vagy 17 éve volt.
Javítás helyett elgondolkodtam, hogy inkább veszek egy jó árú használt erősítőt. Már nagyon hallgatok rajta zenét, de filmhez használom a hangfalakt illetve egy rádió is jó lenne, mert a Denon tuneremen elment az RDS.
Találtam bagóért egy Harman/Kardon HK 3390-es erősítőt, szerintetek megéri azt megvenni, vagy inkább javíttassam meg a denont? Félek, hogy utóbbi gazdasági totálkár lenne.
-
ozzy711
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Mindenféle állítást ( a lemezjátszón és az erősítőn is ) kipróbáltál gondolom.
Itt vannak a gyári adatok, ennél többet nem tudok tenni!
Műszaki adatok Meghajtás: szíjhajtás
Típus: teljesen automatikus
Motor: Nagy nyomatékú DC motor
Sebességek: 33-1/3 RPM, 45 RPM
Lemeztányér: alumínium öntvény
Nyávogás: <0.25% WRMS (33 RPM)
Jel/Zaj viszony: >50 dB
Hangszedő: AT91R Kimeneti jelszint: 1.5-3,6 mV névleges (1 kHz, 5 cm/sec)
Közvetlen kimeneti jelszint (kikapcsolt phono erősítő): 129-313 mV nominal at 1 kHz, 5 cm/sec Tápellátás: 230V AC, 50 Hz
Teljesítmény felvétel: 4.3 W
Tömeg: 5.2 kg
Gyári csomagban mellékelt tartozékok:
AT91R Dual MM hangszedő (cserélhető tűvel) 1/2″ headshell Tápkábel 45 RPM adapter Porvédő 4mm filc alátét -
ozzy711
őstag
-
ozzy711
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én sem ismerem részletesen a két fajtát, de kb. a lényeg, hogy különbözik a feszültség kimenetük, így az egyiknek nagyobb erősítésre van szüksége mint a másiknak. Lényeg, hogy ha nem megfelelő az erősítő túlvezérlődhet a előerősítő kimenete, ami torzításként jelentkezhet, de ezt úgy is meg fogod hallani.
Amit linkeltél a legjobb megoldás, a fentiek figyelembe véve, meg fogod hallani melyik ( az mm/mc ) a jó választás!
-
ozzy711
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Megnéztem a gyári adatokat:
Output LevelPre-amp “PHONO”: 1.5-3.6 mV nominal at 1 kHz, 5 cm/sec
Pre-amp “LINE”
129-313 mV nominal at 1 kHz, 5 cm/secA Line elvileg a magasabb, de az is kevés az átlag 2 volthoz méretezett erősítőkhöz. Valóban kellene egy előerősítő hozzá.
Itt pl. válogathatsz különböző érkategóriákban: [link]
-
Hali!
Van egy Kanto Audio Yu4 + Sub8 rendszerem és egy AUDIO-TECHNICA AT-LP2X
lemezlejátszóm és szeretném ha kicsit hangossabb lenne a lemezlejátszóm.
Fullra tekerve sincs valami nagy hangja, de pc-n meg üt mint egy bontó kalapács. A két eszköz közé tudnék valami erősítőt bekötni, hogy egy kicsit nagyobb hang jöjjön ki a hangfalakból? -
Jótzsi222
újonc
válasz
Psychopeti
üzenetére
Megtudtad már?
-
Jótzsi222
újonc
Üdv,sziasztok,
Hol találo.a hiedetőt?
https://hardverapro.hu/apro/tannoy_dali_dynaudio_elac_rega_mb_quart_gale_alr_c/hsz_1-50.html
-
Grafy12
aktív tag
Szevasztok! Segítségeteket kérném! Egy DenonDRA-700AE erősítőn nem találom, hogy tudom bekapcsolni a 2.1 üzemmódot, most sztereo-ban üzemel. Ha valaki tudja, lekötelezne vele, ha megosztaná velem!
-
ozzy711
őstag
válasz
Jótzsi222
üzenetére
Nincs tapasztalatom, de olvastam teszteket anno, mikor még újak voltak ( 90-es évek ). Azok az ic-s végfokok nem igazán a jó minőségükről voltak híresek, de ha van lehetőséged hallgasd meg és döntsd el magad. Simán lehet, hogy tetszeni fog, mivel nem ismerjük a rendszer többi elemét.
-
Jótzsi222
újonc
válasz
subrobi220
üzenetére
Na, megvetted? Milyen?
-
Jótzsi222
újonc
Mi a különbség a két erősítő között? Nem látom a tipusszámát a fotón...https://ibb.co/87BvJBV
-
ozzy711
őstag
válasz
subrobi220
üzenetére
Próbáld meg itt: [link]
-
subrobi220
csendes tag
Sziasztok! Hangfal vásárlása előtt állok és nagyon megtetszett a klipsch r 820f hangfalpáros. Borsos ára van,299ezer most akciósan. Tegnap este majdnem megrendeltem,de aztán elmaradt.. Ma reggel átgondolva lehet hogy az erősítőm kicsi hozzá. Egy sony ta f420-rol van szó,ami 2x70watt 8ohm-on. Mi a véleményetek?
-
Pixx96
aktív tag
sziasztok! nem tudtok valami szakit aki nem csillagászati áron melózik onkyo erősítőt kéne javítani.
Gödöllő , Pest , Gyöngyös vonzás körzetében keresem.
-
ozzy711
őstag
Mind a két doboz használhaztó, csak az elsőre nagyon kell vigyázni, mivel a 20 wattos terhelhetőség nagyon kevés, könnyen túlterhelődhet.
Erre az erősítőre csatlakoztatott hangdoboznak az "ellenállás tartománya" 4 ohm felett bármekkora lehet, de a legnagyobb teljesítményt 4 ohm-on adja le. Ahogy haladunk felfelé, egyre kisebb lesz a kimenő-teljesítmény.
A második képen lévő adatok valóban ideálisak!
Az erősítőre írt ellenállási adatok csatornánként értendőek. -
mvkly
senior tag
Sziasztok,
Full amatőr kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy Denon PMA-250-es erősítőm:
Azt jól gondolom, hogy a hangfalaknak adott teljesítmény mellett bele kell férniük az erősítő ellenállás tartományába?
Például ez nem éri el: [kép]
Ez viszont ideális: [kép]Vagy a Denon-nál kiírt folyamatos/csúcsteljesítmény melletti ellenállás hangfalpárokra vonatkozik és a speakers az 1db hangfalra adja meg a minimum 4 ohm-ot?
Köszönöm a segítséget!
-
Haart
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Köszi

Illetve másik kérdés most milyen szerelőhelységek vannak pest és könyékén?
Alisca orange-t ismertem nemtudom ők még léteznek-e esetleg mik vannak még?
Resztoráció, hangfalak, erősítők. Igazából nem is kell hogy bolt legyen, csak megbízható és nem csillagászati áron szerelő. -
Haart
addikt
Lehet kapni valahol pótlábat erősítőkhöz? kicsiny hazánkban?
Kellene nekem yamaha erősítőhöz láb.
-
adolfo01
tag
válasz
ozzy711
üzenetére
Hát mit ne mondjak elég érdekesek ezek a gyártói előirások...
"A"bekötés esetén min 8 ohm/hangfal.Nos ezt egy átlagos felhasználó joggal értelmezi úgy,hogy a bekötött jobb és bal hangfalak ,ha egyenként 8 ohmosak akkor ez megvan egyenként és hangfalanként.
"A+B" bekötésnél már mind az "A" mind a "B" esetében és jobb és bal kimenetenként 16 ohmnak kellene lenni ha jól értem.(akár sorba kötve több hangfalat)
De akkor,ha csak az "A" bekötésen használom a jobb és bal kimeneten egyenként 8 ohmos hangfalakkal akkor az rendben van,hisz ott megvan a gyártói minimum 8 ohm/hangfal...?!
-
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Adott egy yamaha RX 395 RDS erősítő,amit alkalmanként hallgatok nyaralómban,jelenleg 2 db. 8 ohmos hangfallal hallgatom(A bekötés).
Amennyiben 4 db. hangfalat kötnék rá (A+B bekötés) akkor mehet rá 4 db. 8 ohmos hangfal? Minden csatlakozóra 1-1 hangfal.
Ugyanis azt írja,hogy A bekötés esetén 8 ohm min./ hangfal, A+B esetén 16 ohm min./ hangfal.
Ez egy kissé megkavart...,hogy akkor mit,hogyan...
Vehetek még egy szett 8 ohmos hangfalat és mehet az is rá?
Köszi előre.

-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Erről az erősítőről mi a véleményetek? Tényleg olyan jó mint mondják?!🤔🧐
NAD C375BEE -
válasz
Psychopeti
üzenetére
Guglin találtam:
"mag & xtal are turntable inputs for magnetic or crystal pickups. These have EQ for vynal discs and are not suitable for CD."
Vagyis lemezjátszó bemenet mindkettő.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget.

A Tape és az Aux világos de a másik kettő sajnos nem.
Köszönöm előre is aki tudja!
-
bkercso
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Szerntem zsebbenyúlós, ha a tömör réznél jobbat szeretnél. Sok mindent lever.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Munkahelyemről nem látom az Ali-s linkeket... De csak az ajánlott, amiről van tapasztalat. Hangfalkábelt most nem tudnák mondani - de ha olcsó kell, akkor tömör réz kábel, egyszeresen szigetelve. Bonthatsz 230V-os kábelből.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Psychopeti
üzenetére
Ez most ajánlott vétel.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Minőségibb(árnyékolt) audió összekötő és hangfalkábelt érdemes rendelni az Aliexpressről?
Pl.: RCA to RCA, RCA stb. -
op9
aktív tag
válasz
bkercso
üzenetére
Köszönöm szépen ismét a hasznos infókat!
Meg is vettem az 502C-t, és egy sima 19V-os tápról átalakítottam 12V-ra, és valóban úgy is kellően hangos, feltekerve már mintha torzított volna, de szinte ugyanazt hallottam 19V-tal is. Sokat mondjuk a szomszédok miatt nem teszteltem, de egyértelműen elég lesz nekem a 12V. A melegedésbeli különbség viszont bőven észrevehető.Ha lecserélem a sima 3.5 jack -> 2xRCA kábelt ilyenre, vagy ilyenre, annak lenne értelme?
-
bkercso
nagyúr
A kínaiaknak fogalmuk sincs. Nézd meg az adatlapon a görbéket, ill. próbáld ki! Egy átlag alatti érzékenységű dobozzal is olyat szól 12V-ról, hogy átjön a szomszéd.
Ha hajtani akarod, akkor kell a nagyobb fesz, de ezek a kis izék kicsi hűtőbordát tartalmaznak. Na most, ha nem használod ki a 38W-ot, hanem elég a 12W is, akkor lényegesen kisebb chiphőmérséklettel megúszhatod a dolgot egy 12-15V-os táppal, ami hosszabb élettartamot jelent. 24V-ossal szerintem nagyobb borda kellene neki. (ha távol vagy a max. hangerőtől, akkor a class-d hatásfoka is alacsony)
Nagy jelentősége viszont tényleg nincsen.Én a Lomex-ben veszem a MeanWellt. Ha a szatelitek nem adnak mélyet, akkor szerintem 1A-es is elég. 12V/2A van pl. náluk és 5k.
lomex.hu - Webáruház - keresőbe:24-02-00 -
op9
aktív tag
válasz
bkercso
üzenetére
Köszönöm!
Ezen a honlapon azt írják, hogy:
"It is recommended to use 18V/19V/24V power supply with current above 3A."Valamint van egy lista is, hogy mekkora feszültséggel mekkora teljesítmény érhető el 8 Ohm esetén:
Output power 12W*2 at 12V 8ohm
Output power 18W*2 at 15V 8ohm
Output power 32W*2 at 19V 8ohm
Output power 38W*2 at 24V 8ohmEz esetben nem lenne célszerűbb inkább egy 19V-osra menni?
Bár könnyen lehet, hogy a kb. 25nm-es szobába elég lenne a 2x18W, csak ha már megveszem hozzá a cuccokat, nem akarom alulméretezni.Mivel a hangfalak érnek, kb. 30 ezret, az erősítő meg 5-7 ezer, így kicsit overkillnek érzem a lineáris tápot.
A MeanWell-ek meg majdnem 9e-től indulnak.
Egy mezeit használtan meg megkapok 3ezerért. Ha tényleg ezen az olcsó hangszórókon és erősítőn hallható a MeanWell és sima laptop tápok közötti különbség, akkor meggondolom, de eddit ezek az LM1-es hangszórók egy Altec Lansing MX5020-nek a mélynyomójára voltak kötve, és nekem bőven elegendő volt a minősége. -
bkercso
nagyúr
Ha számít a hangminőség és adapterről táplált erősítőt veszel, akkor lineáris (trafós) tápról érdemes hajtani.
Ill. rövid RCA-kábelt használj a mélynyomó és a sztereo erősítő közé, mert azon szabályzott (azaz halk) jel megy!A C-ben zárt mágneskörös tekercseket látok, így kevesebb EMI-t sugározhta, de ezen nem nagyon múlik a dolog, szóval fogalmam sincs.
Nagyjából mindegy, a tápon múlik inkább és az zsebbenyúlósabb is lesz.
Nem kell 24V-os amúgy, mert szerintem 12V-ról is hangos és úgy kevésbé melegszik. 15V egy jó kompromisszum lehet.
PéldáulHa olcsó kapcsolóüzemű adapter mellett döntesz, akkor érdemes MeanWll-t venni, annak kicsi a zaja és jobb hangú a többinél.
-
op9
aktív tag
válasz
bkercso
üzenetére
Ismét köszönöm szépen a segítséged!

Bár a második linked egy ASW600-ra utal, de nekem tökéletes lesz, ha a Line out-on keresztül megy az erősítőbe, és onnan a hangfalakba.
Esetleg ZK-502H, vagy ZK-502C lenne ilyen ár kategóriában a legmegfelelőbb?
Elvileg mind a kettő TPA3116D2-vel rendelkezik. -
bkercso
nagyúr
Csak a mélysugárzó számára tartalmaz erősítőt a mélyláda, így a "To speaker" kimenet csak úgy él, ha a "From speaker"-ről eteted egy külső végerősítő kimenetéről (ld. a rajzot a linked 2. oldalának alján).
Vehetsz egy RCA-elosztót és a jelforrásodat összekötheted egy külső erősítővel is, ami hajtja majd a sztereo hangfalakat.Sajna a 2.1 egy legtöbbször elnagyolt téma, mert nincs rendes keresztváltás, csak kiegészítenel egy mélynyomóval. Tisztességesen ezt úgy illenék csinálni, hogy a sztereo kis szatelitekről le kéne szűrni a mélyeket, hogy csak a mélynyomó dolgozzon alul. Ehhez aktív hangváltó kell, ami a legtöbb készülékben nincsen. Amin van mélynyomókimenet - akár vonali szintű, akár erősített -, az sen szokta leszűrni a mélyeket a szatelitekről.
Ha kína vackot veszel, aká 2.1 crossovert erősítő elé, akár 2.1 erősíttő, azokkal is van baj. Előbbiek gyakra passzívak, ami nem szerencsés dolog (halk és vacak minőségű), utóbbiak meg nem szűrik a mélyeket a sztereo ágról. Szóval egy jó 2.1-hez jól szét kell nézni - és többet olvasni, mint kérdezni..
A hívószó a "high-pass filter": ez vágja a mélyeket a szatelitekről. A mélynyomódban a leírása szerint van ilyen vonali szinten és erősítőszinten is, de azért olvasd át a doksit.
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Nem rég vettem egy B&W ASW1000 aktív mélyládát, és abban a hiszemben voltam, hogy a meglevő B&W LM1-es hangfalakat csak rá kell kötni a "TO SPEAKER" csatlakozókra, és máris lesz hang, de tévedtem, csak a mélynyomó szól.
PC-ről 3.5-es jack dugóból RCA átalakítóval kötöttem össze a "LINE IN"-nel, de csak sajnos a mélynyomó szól.
Tudnátok benne segíteni, hogy hogyan szólhatnának a rákötött hangfalak?Köszi!
-
stellaz
veterán
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok !
Van egy Pioneer VSX-609RDS 5.1 DTS erősítőm ehhez kellene egy olyan kütyű amivel telefonról bluetooth-al tudnám hallgatni a megadance rádiót.
Ebben tudnátok segíteni?
Üdv. -
baryll
tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Rotel RA-980BX; Sony TA-FB940R; (Sony TA-FB740R); Hegel-ek, de ezek jóval drágábbak és nagyon igénylik a jó kábelezést.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Van egy 2005-ös Denon PMA500AE erősítőm, amikor vettem akkor a Tannoy hangfalakhoz választottam hang alapján, szóval kedvelem a hangját. Viszont azóta tönkre ment a távvezérlője (ez a kisebbik probléma) és néha megőrül az input selctora. Ez azt jelenti, hogy néha hetekig nincs vele gond (ha nem nyúlok hozzá az input selectorhoz), néha meg össze vissza kapcsolgat és alig lehet használni.
Alapvetően zenére már nagyon keveset használom, de filmet erről szoktam nézni.
A kérdésem az lenne, hogy
a, Érdemes-e megjavíttatni? Ha igen, akkor Budapesten hová lenne érdeme vinnem?
b, Érdemes néznem valami használt cuccot olcsón. Ha igen, akkor milyet? Kor mennyire számít?
c, Nézzek valami újat vagy újszerűt. Ha igen, akkor milyet? Kisebb teljesítményú is elég lenne.Nem akarok sokat költeni rá (igazából semennyit se, de kénytelen leszek), zenét fejhallgatón hallgatok, vagy az ebédlőben egy polc hangszóról. Filmre használom, azt csak fejesen vagy ezen hallgatok.
-
baryll
tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Az ilyesmin csak jobb erősítővel lehet korrigálni. Elsősorban nem a hangsugárzón múlik az, hogy meddig "lengedezik" benne a membrán, hanem a meghajtásához használt erősítőn.
-
Psychopeti
senior tag
Használt de jó állapotúnak mondanám őket így fotók alapján.
Hát a Videotonhoz képest biztos lenne egy kis előre lépés azért.
Hát ha masszává válnak az nem jó azt nem szeretem én sem 😅... De talán ha lehet ezt egy kis finom hangolással állítani. Persze nem én majd, hanem olyan aki ért is hozzá. 😄 -
baryll
tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Az erősítőd jobban passzol a Videotonokhoz, viszont ha párban vannak az Omnik és hibátlan állapotúak, akkor az nem pénz értük. (Kevés hangszeres zenéknél még előrelépés is lehet a meglévő erősítőddel. Viszont azt tapasztaltam, hogy szimfónikus nagyzenekarnál a mélyek egy kaotikus "masszává" tudnak összeállni ha ilyen alacsony dampingú erősítőt és nagy mélymembránt tartalmazó sugárzókat kötünk láncba. Aztán meg biztos vannak sokan olyanok, akiket ez egyáltalán nem zavar és elégedetten hallgatják a mélyekben dúsabb hangzást.)
-
baryll
tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
Egyet mire használnál? Centernek? Mélysugárzónak?
Párban jól néznek ki, kérdés, hogy mennyire vannak leharcolva. Én is hasonló háromutas monitorokat használok, nekem bejön az ilyenek hangja. Nagy csillapítási tényezőjű erősítővel hallgatnám meg, tisztességes alátámasztással és ha tetszik a kapott hang, csak akkor venném meg. (Mit kérnek egy ilyenért, ha nem titok?) -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!
Omni Audio SA 12.3 hangfalról mi a véleményetek?
Ajánlottak nekem egyet megvételre,de nem szeretnék rögtön bele ugrani a vásárba.😅
A hozzá szolásokat előre is köszönöm.
-
baryll
tag
-
nemezso
csendes tag
Üdv,
Tanácsot szeretnék kérni, erősítő vásárlás előtt állok, a 3 kiszemelt:
Emotiva PT-100, A-300 elő-végfok páros
Marantz NR 1200
Vincent SV-500
A különböző szolgáltatások mellett szerintetek 'melyik szól legjobban' ? Sajnos egyiket sincs módom meghallgatni, egyforma árban vannak.
Köszönöm -
zeltam
tag
-
lethos
tag
Sziasztok!
Vélemény M-Audio BX5 D3 szerintetek megéri vagy inkább tovább gyűjtsek és
Yamaha HS7-t vegyek?
A stúdió monitorok egy USB-s hangkártyára lesz kötve.
Várom válaszaitokat!
-
entakacs
újonc
Sziasztok !
AV3-130 erősítő 8 ohm kimenettel JBL SCS-178 4 ohm hangszóró rendszerrel működő képes ? -
mihalt
csendes tag
Szia!
Én a számitógép mellet használom az ELR 65 párost zenehallgatásra. Az elhelyezére figyelni kell, nekem az jött be, hogy a középsugárzók kb 5cm-el magassabban vannak a fülemnél.
Így nagyon pontos közép és magastartomány hallható. Szinpad is rendben van. Mélyekből sincs hiány, de 30Hz alatt ne várj tőlle teljesítményt. Egy Topping DX5 DAC és Pioneer A858 hajtja meg.
Ebben az árban nem lesz versenytársa, ha jó állapotban vannak.
Üdv.
Tibi -
Sisco2
tag
Ill. ami még lemaradt megszerettem volna kérdezni, hogy Orion HS-522 hangfalak szintén megkímélt, fa keretes fekete szövet előlappal milyen értéket képvisel manapság?
-
Sisco2
tag
Sziasztok!
Egy Technics SU-V500 erősítőt ami megkímélt, milyen áron lehet eladni szerintetek?
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok!
Olyan távirányítós erősítőt keresek amire rá lehet kötni 4db 80W-os hangfalat amelyiken optikai bemenet is van mert akkor össze tudom kapcsolni átalakító nélkül a tv-vel , most egy Tehnics SU-V 300-as erősítőt használok ez is teljesen jó csak nagyon hiányzik az ,hogy Netflix film nézésekor a hangerőt nem tudom szabályozni. Mit javasoltok melyik lenne jó vétel. -
ozzy711
őstag
válasz
skitzoo
üzenetére
Valami D osztályú csoda szerintem megfelelő lenne neked. Az AVX-en hirdetnek egyet: [link]
Ezen az áron van egy Yamaha is, az is megfelelő lehet: [link]
Ennél olcsóbban nm igazán találni korrekt hangú erősítőt. Valahol láttam egy RA.... típusú Videoton rádiós-erősítőt is ( talán a HI-Fi Piac aprón ), de már nem emlékszem mennyiért.
Az szintén jó lehet, bár múltkor járt nálem egy és szerintem elég nagy az alapzaja. -
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Van itthon 2db régi Orion hangfal. Ahhoz szeretnék egy erősítőt venni. A legolcsóbb lenne a legjobb mert a teraszon lenne. Nem kell, hogy csúcs minőség legyen csak ha grillezunk vagy kint vagyunk legyen valami zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nincs bekötve nincs baj, ha be van kötve búg nem jó. Egy régi rca kábelt találtam, azzal kötöttem össze. Az lehet baj?