Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csapoati

    nagyúr

    válasz Źşë' #95577 üzenetére

    Én alapvetően egyetértek veled (fura, mi? :D ) abban, hogy nem feltétlen hülye az, aki preorderrel vesz játékot. Egy dologra kell figyelni alapvetően: kik készítik/adják ki. Codemasters játékot már nem egyet vettem meg előre és még sosem csalódtam, ellenben a Rome 2-vel eléggé pofára estem.
    Amit viszont szerintem rosszul látsz, az a preorder pénzügyi jelentősége. A Project Carst tudom példának felhozni, mert ott van némi belsős infóm is. Na náluk úgy megy, hogy a kiadójuk, a Bandai Namco negyedévente tejel. Tehát az első negyedéves eredménynél tökmindegy, hogy XY preorderrel vette meg a játékot, vagy az 1., 2., akárhanyadik napon. Gyanítom ez azért több helyen is így van. A preorder igazából némi tuti zseton volt korábban a cégeknek, de most már a refunddal ez sincs meg. Szerintem több jutalommal kéne ösztönözniük a vásárlókat, na meg persze színvonalas termékkel (az első napon is!). A nagy címek egyébként viszonylag hamar behozzák az árukat, így utána nyugodtan le merik árazni akár 75%-kal is mondjuk fél év után. Ez sem tesz jót a korai vásárlásnak természetesen, bár van az úgy, hogy az ember addigra kiélvezte már a multiját egy adott játéknak, így mondhatni megérte az árát.

    tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Új hozzászólás Aktív témák