Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Dilikutya #139589 üzenetére

    Nem feltétlenül kell, hogy mindent is kipróbáljon, de legalább ismerje. Erre való a YT, Twitch és tsai. A főállású arcokról beszéltem fentebb... sajnos. Sőt... az a vicc, hogy gyakran megesik, hogy aki nem főállásban műveli, sokkal komolyabban vehető rivjút kreál, mint aki ebből él. Miért? Mert a főállású bevállal még 112312x tesztet arra a hónapra, így néha nemes egyszerűséggel egy már kint levő idegen nyelvű rivjút ír át, vagy cheatel pár pályát és úgy firkál róla alig pár óra játék után. Legalja LVL.

    A hardverről még annyit, hogy a gameplay a 200 ezres gépen is olyan, mint a 1.5 milláson, így ezt mentesítő körülménynek nem sütném el.

    Persze... nálunk is a gyerkőc jó pár játékban csak lézeng, bámul, nincs ezzel gond, de nála is előbb-utóbb eljön a pillanat, amikor csinálna is benne valamit és az RDR2-ben csinálni valamit, az túlságosan gyakran is nyögvenyelős, időhúzó, nem éppen szórakoztató.

    Zombidarálást meg lehet oldani prosztó módon és szórakoztató módon is. Pl. a TLOU (tudom, nem zombi, fertőzött, de érted...) is azzal operál, hogy KEVÉS ellenfél van, de azok értékelhető kihívást nyújtanak, a nyersanyag és lőszer, pedig erősen korlátozott. Pontosan ez az, ami elhozza aztán azt az élvezetet, amit 42343. alkalommal is pozitívnak élsz meg, mert így mindennek van ÉRTÉKE! Ahol ömlik a loot, ahol percenkét 3 fegyvert potyog ki, ahol 10 perc alatt az 50. zombit gyakod le szinte kihívás és gondolkodás nélkül, az nagyon hamar repetitívvé és unalmassá tud válni. Persze nem vitatom, vannak kiket ez is kielégít, ahogy a Big Mac is van akinél főétel...

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák