Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    Kis ingyenes bestbuy demó cuccok :)
    Majd a megjelenő teljes verziókat biztos nem vinném teljes áron, az akciós majd függ a játékidőtől, meg hogy mit tud még nyújtani.

    Desperados III DEMÓ

    Unity-ben összekalapált, leginkább indie cuccnak kinéző játék. Iszonyat régen játszottam az elsővel, már nem is rémlik, milyen újítások lehetnek így az új epizódban. De amúgy leköt, van gyorsmentés, western hangulat. Grafika nem nagy valami. Aki játszott a Desperados-szal vagy a Commandos-szal, annak nem lesz kihívás, anno azok már az első pályán nehezebbek voltak. Ez még folyamatban van, viszonylag hosszú a demó, eddig egy kisebb oktató pályát és egy hosszút láttam.

    Destroy All Humans! DEMÓ

    Rajzfilmszerű grafikával érkező remake, anno talán PS2-n ment ez a játék. Szépen ki lett pofozva, bár az eredeti sem néz ki rosszul ma sem az eleve elnagyolt rajzfilmes látvány miatt. Aki bírja, ismeri az 50-es évek inváziós sci-fijeit, esetleg rajong Ed Wood munkásságáért, annak mindenképpen ajánlott egy körre. Azoknak meg egyenesen kötelező, akik végre nem a Földet akarják megmenteni, hanem inkább leigázni szeretnék. A rossz hír, hogy a játékban szereplő invazív faj is fogyatékos, így valószínűleg nem fenyegeti veszély a bolygót, de jót lehet vigyorogni az összes ufós sztereotípia és tévhit kifigurázásán. A demó egyetlen pályát, illetve egy számomra nem világos, meddig tartó challange módot tartalmaz, a sztoriból pedig világosan kitűnik, hogy nem kedvenc idegen lényeink a legélesebb kések a fiókban. :)

    System Shock Remake DEMÓ

    Ezt még nem tudtam kipróbálni, számomra nem sokat mond, én az eredetivel sem játszottam.

    [ Szerkesztve ]

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák