Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz ZsZso #123837 üzenetére

    "Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy a fenti kiadók címeinél újra betekintsek a wirágbolta, pedig olyan rég jártam arra, hogy azt se tudom merre van."

    Ezért jó leszokni az "AAA" címekről, és indie, vagy legalább indie-szerű felé kacsingatni. :)
    Az az igazság hogy pont a nagy kiadók kockázatvállalásának teljes eltűnése ami tovalökdösi az indie szereplőket, egyre kevesebb nagy játékot adnak ki, egyre inkább középszerű, de kockázat kerülő kiadásban.

    És pont ez az egyik legnagyobb ok ami eltérít a konzoloktól. Nagy multiplatform címek lassan teljesen hidegen hagynak, aztán a konzolon vagy lesz kellő exkluzív, vagy nem, az általam kinézett indie-k vagy megjelennek arra a konzolra, vagy nem, generációs kompatibilitás, újrakiadás vagy van, vagy nincs, a játékok utólagos javítása, bővítése a rajongói modok, fan patchek által pedig abszolút lehetetlen.

    Azt vettem észre, hogy nem a GPCGMR mémek, vagy a gamepad-től való berzenkedés tart jó távol a konzoloktól, hanem egyszerűen nem tudom egyáltalán mit futtatnék rajta. :F
    Pl épp annak örömére hogy a Star Citizen a 3.3 peccs óta nem játszhatatlan romhalmaz, hanem kimondottan játék kinézete lett, így mellette rábuzultam az űrlövöldékre. Épp zakciós volt a House of the Dying Sun, épp most is zakciós a Void Destroyer, a Void Destroyer 2, régebbi bundliból pedig előkukáztam egy Rebel Galaxy-t is.
    PS4-re ezekből van Rebel Galaxy, nyilván nem bundli áron, Everspace és Elite Dangerous, amik most nem kellenek, EVE Valkrye pedig akkor sem kellene, ha fizetnének érte. :)

    Ha pedig mégis a tényleges műfajteremtő oldszkúlra vágynék, Steamen, GoG-on ott virítanak a Freespace 2, STAR WARS: X-Wing Alliance, Independence War 2 féle nagy klasszikusok (zakcióban 2-4 euró darabjuk), amit ízlés szerint rommá modolva újra és újra lehet élvezni. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák