Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Válasz erre.

    Az Outlastot nem feltétlenül keverném ide, egy 2 napos ingyenes PC-s lehetőséggel nem sokat ér a konzolos réteg. Hacsak nincs konzolja és PC-je egyszerre, de akkor nyilván PC-re bekerítette ingyen és kész.
    Ráadásul nyilván konzolon van ezernyi olyan horror is, ami sosem látott PC-t.

    Ha szigorúan vesszük a Hack and Slash (vagy ARPG) játék műfajt akkor a Diabloról és a hozzá hasonló játékokról van szó.

    A Diablo 3 + RoS mellett nem sok játékról tudok, amit kiadtak konzolra is PC mellett. Nincs konzolom, nyilván van több, nem egyszerű összeszedni. Nemrég úgy gondolta a Blizz, hogy a PS4/X-Box One konzolokat nem hanyagolja, kapnak patchet + Seasonokat, mint a PC. Sőt, a játék egyetlen DLC-je is kijött rájuk.

    Ezek is vannak konzolon:
    Path of Exile
    The Incredible Adventures of Van Helsing 1-2
    Victor Vran

    Amiről lehet tudni, hogy lesz konzolon is:
    Grim Dawn - nem tudom, hogy az alapjáték és a kieg egyszerre jön-e konzolra, és mikor. De az Xbox One miatt volt engine upgrade, immár DirectX 11-es.
    The Incredible Adventures of Van Helsing 3
    Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr

    PC-n kicsit jobb a helyzet, a fentieken felül tavaly adták ki a Titan Quest Anniversaryt (akinek megvolt a régi, megkapta ingyen). Az is lehet, hogy csinál valamit a kiadó hozzá, bár erről semmi hír.
    Holnap jön ki a Grim Dawn: Ashes of Malmouth.
    Nemrég volt olyan, hogy Vikings - Wolves of Midgard. Csúnyán megbukott, hibák miatt. A kiadás óta szerintem többet foglalkoztak vele a fejlesztők, mint megjelenés előtt, bundliban jó lesz. :)
    Készül a Wolcen: Lords of Mayhem is. Gondolom jövőre kijön.
    Még sorolhatnék párat, amik évek óta a PC-s piacon vannak, de nem teszem.

    Amúgy az XBox One eléggé hasonlít a PC-re, a Crate Entertainmentesek írták, hogy az ő esetükben kb. +5% meló a PC-s verzión felül, és úgy gondolják, hogy 10000 eladott példány nullszaldósra hozza ki a konzolos megjelenést.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák