Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    válasz arty #111113 üzenetére

    Stabilabb rossz szó volt látom :( Gondolom most jön a megkövezős rész hogy miért nem tudom megmagyarázni, de ha nem váltottál intelre amd-ről akkor úgy sem lesz elfogadható a válasz, ha meg megtetted akkor meg tudod miről beszélek.

    Tervező részleg: futtas le egy teljes stadion katasztrófa tesztet i7 vs ezzel AMD szerint megeggyező CPU-n. Hát nem sokszor nyert az AMD sajnos és itt most nem elfogultságról van szó részemről.

    Azon természetesen nem csodálkozom hogy drágább a holmi, de váltás előtt nem számítottam arra amit kaptam a pénzemért. Duron-tól az APU-ig végiglépcsőztem az AMD-ket, aztán 270x mellé raktam egy i5-öt, majd 270X cserélve lett 970-re az is brutál volt - termsézetesen árban is ;)

    A felső kategóriában jobb lesz - legyen úgy, csak vannak bizonyos dolgok amik számomra nem értelemszerűek.
    Pl.: 4 évig fejlesztesz egy hw-t, az utolsó néhány hónapban kézikamerás videókon meg marketing bullshit anyagokkal elárasztod a világot, és beraksz mellé egy Nvidia kártyát és megmutatod hogy hasít - szerintem az lett volna a fair ha saját termékkel csinálják a teszteket, elvégre ez azoknak van kitalálva akik nem akarnak 1000+$-ért procit venni. Így legalább tudná akinek 4xx szériás AMD-je van hogy mit is tud vele kezdeni a Zen. Vegát meg meg sem említem, az is nálam már a közröhely tárgyát kezdi súrolni.

    Számítási eredményeket mutogatsz mindenhol majd kiderül hogy a szemét windows olyan technológiát alkalmaz ami a te 4 éve készülő prociddal nem bánik jól - a 4 év alatt nem beszélek soha MS mérnökökkel és vitatom meg velük a helyzetet? Ti ezt el tudjátok képzelni az AMD részéről mikor az MS konzolokba is AMD proci van? Ugyanmár

    BIOS: ezt meg aztán pláne nem értem, kiadnak egy teljesen új készletet úgy hogy konkrétan nincs letesztelve rajta a BIOS? Oké Intel is megcsinálta ezt már na de könyörgöm, ezzel akarják visszahódítani a piacot.

    Az a véleményem hogy túl sok a véletlen vagy most az AMD tudja hogy igenis vissza tudna szedni ezzel a szériával egy nagyobb szeletet a vásárlók tortájából de el lett kapkodva. Miért nem lehetett mondjuk 3 hónapot várni és kiadni mindent úgy ahogy kell?

    A legkisebb AMD-t egyébként nem az 1600-ot, érdemes lesz HTPC-nek megépíteni de egyenlőre elkeserít amit egy ilyen márkával az utóbbi X évben tesznek PC piacon.

    ui.: szerverügyileg meg csak annyi hogy nagyjából eddig 1 AMD-t sikerült megcsodálnom az is kb 10 éves pedig elég sokat szerelek-telepítelek és felügyelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák