Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlemann02
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot már egy idelye, de azért feltennék egy kérdést mivel kis netezős(youtube,skype) és seedelős 100+ torrent futtatása egy időben gépet szeretnék összrakni ami 24/7 ben üzemelne a következőket néztem:-vagy egy intel j1800 as procival integrált alaplap +2gb ram
-vagy intel j1900 +2gb ram
-vagy intel 1155lap+g2030proci+2gb ram
- az utolsó versenyző am1 alaplap +athlon5350 proci +2gb ram
olvasgattam hogy alulfeszelésel stb a g2030 asból is le lehet faragni annyit ,hogy kb 30w körül egyen és az erő is megmaradjon ,de gondoltam felteszem a kérdést hogy a többi mennyire lenne elég youtube 720p és filmek fullhd ban nézéséhez és állandó fájlmegosztáshoz. Mert árban nagyon egyeznek csak fogyasztásban nem. Tudom hogy párszor már volt ilyen kérdés de azért megy kis megerősítés mindig jól jön. Vagy ha valakinek van valami jobb konfigja szivesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest