Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsoka
csendes tag
válasz
band1103
üzenetére
Koszi a gyors valaszt. Szoval erdemes lenne bovitenem. Sajnos ugyis epp gondban vagyok, mert ehhez a konfighoz egy atx-es asus lapom van, es nezegettem millio hazat, de sajnos olyanba ami beleferne a tv allvanyba a tobbi kutyu melle, nos akkora haz csak mikro atx-es lapot enne meg. Szoval most nem tudom mit csinaljak, a gaz hogy itt van egy komplett konfig ingyen es nem igazan szeretnek most arra is kolteni. Vennek valami kis silverstone hazat es kesz, de sajna most az alaplap kozbeszolt. Szoval oszinten szolva nem tudom mit tegyek. A gaz hogy van a sst-nek egy kisebb haza ami benyeli a nagy atx lapot, de abban csak 1 vinyonak van hely, asszem az lc04-es haz ez. Ez most talan eleg is lenne, de kesobb szeretnem fejleszteni esetleg es akkor meg kukazhatom a hazat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EAFC 26
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Milyen notebookot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi