Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
gorbep
üzenetére
Hát de a tv-t csak akkor akarom bekapcsolni, ha nézem.
A gépet pedig nem csak mozira használom, tehát az általában már megy, amikor filmezni akarok.Én már azt sem értem, hogy ha egyszer fizikailag az erősítőbe van dugva a gép, akkor miért nem azt látja egy fix kimenetnek? A problémát szerintem az okozza, hogy az erősítő túl intelligens és ha ki van kapcsolva a tv, akkor saját magát jeleníti meg kimeneti eszközként; ha pedig megy a tv, akkor meg a tv-t. A windows meg ezt úgy érzékeli, mintha csatlakoztatnék és leválasztanék egy-egy monitort. De ez miért van így?

Azt már meg sem említem, hogy a hang csak addig szól, amíg megy a kép. Tehát ha zenehallgatás közben standbyba megy a monitor, akkor a hang is elalszik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A gépet pedig nem csak mozira használom, tehát az általában már megy, amikor filmezni akarok.