Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhcodoki
senior tag
válasz
Patice
üzenetére
Van még itthon egy régebbi HTPC, egy asztali PC, és egy laptop. Ezeken is WIN 7 fut, ha nem okoz hálózati problémát, akkor persze jó a win10 is az új gépre.
Az "Asrock QC5000ITX/Ph" és "Asrock J3160-ITX" alaplapok boldogulnak az h265-el és 4K-val? Előbbivel mennyire érdemes foglalkozni? Nem szeretnék 2-3 év múlva hardvert fejleszteni. -
fausto
addikt
válasz
Patice
üzenetére
Köszi a választ!

Ha jól értem, akkor az a megoldás, hogy valahogy egy mvk file csinálok belőle és ahhoz keres feliratot. Akkor azt hiszem az nem az igazi, pont az lett volna a célom, hogy bepattintom a lemezt és hagy szóljon. De így a második is tárgytalan, mert pont az lett volna a lényeg, hogy a külföldi BD3D lemezeket lejátsszam valahogy magyar felirattal.
Lenne egy másik kérdésem! Régebben olvastam, hogy a KODI nem játszik le 3D ISO-kat. Most viszont azt láttam, hogy a KODI 16 már tudja ezt, de csak Raspberry Pi-n?
Hogyhogy csak ezen az eszközön? Valahogy nem lehet megoldani más platformon? Van egy tök jó HTPC-m OpenELEC-kel, csak emiatt nem kéne egy Pi. A half-SBS 3D meg nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rendszernek mit javasolnál? Win v. Linux?