Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Nálam az evolúció és a cél a következőképp épült fel. Régen Flight Simulatoroztam, ami ugyan nem tudja a hyperthreadinget, tehát oda elég volt egy i5, viszont processzorban annak bármi kevés volt, olyan szarul volt megírva a kód. Így a fő cél a tuning volt minden mennyiségben. Noctua D14, aztán a vízhűtés, 4.5 GHz -re sikerült felhúzni. Aztán jött a virtualizáció, Oracle RAC konfigurációkat, egyszerre kell több gépet futtatni és hibatűrő rendszereket, adatbiztonsági technikákat szimulálni. Ehhez jött a sok memória, és a minél több szál, így jött az i7. Most már ezek megvannak, és HTPC -re tudom, hogy sok, de így lesz egy általános célra is tök jó gép. Zenére majd ha egyszer a DSD formátum nagyon elterjed, állítólag az tud processzorigényes lenni, hát meglátjuk.
-
törölt tag
Az a baj azzal a 2 VGA-val, hogy semmivel nem jobbak, mint egy A10 APU, sőt az Nvidia még nem is minden esetben tökéletesen kadenciahelyes. Zöldéknél GTX960 lenne az első lépcső, amit érdemes APU helyett. Viszont tökéletesen érthető, hogy meghagyná alapnak az i7 procit és VGA-val bővítene, járható út ez is.
Egyetértek, objektíve nem lehet eldönteni mi lenne jobb a vázolt feltételekkel, én magam azt hiszem kettéválasztanám a mozit és az audiofileskedést.
...Gondolom minőségi zenehallgatásra sem kell nagyobb kraft sokkal....
Épp másik fórumon mosolyogtam imént, mármint mi kell egyesek szerint Audio PC-nek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#37864) apszi
Szívesen, jó mozizást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)