Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Richard
üzenetére
Hogy felülre azt ugye úgy értetted hogy oldalra (mivel ha már HDD-t raksz bele akkor állítva használnád, hogy legalább minimális szellőzése legyen a merevlemeznek)?

Nálam a Q1900 mellett nincs venti, de nem tudom ez mennyire mérvadó, mert egyrészt azt a gépet nem nagyon használom és ha igen akkor is csak böngészés/office/miazmás megy, másrészt nincs benne vinyó csak egy SSD. Szerintem próba-cseresznye, aztán ha kell hűtés azt utólag is meg tudod oldani. Vagy ha egyszerre akarsz mindent megrendelni és belefér akkor csapd hozzá azt is, legfeljebb alacsony fordulaton járatod, ártani biztos nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem is a procihűtő borda miatt elsődlegesen. Az alaplap egyes komponensei is melegednek és jobbnak láttam, ha egy kis mesterséges légárammal hűtöm ezeket.