Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
A meedioTV-ből én csak a sima TV szolgáltatásokat próbáltam ki, egy Hauppauge PVR 150-es és 351-es kártyával. Time shiftinget és Progarm Gude-ot nem próbáltam, de egy valag lerás van különböző ilyen irányú tapasztalatról a meedio fórumon: [link]
Az XMLTV-nek van natív támogatása, de tudom, hogy vannak trükkjei, hogy jól menjen, ezt is nézd meg a fórumon.
Nem tudom, hogy mi az a ''Sima sorosport infravevőt'', kérlek pontosítsd ezt. Biztosan működik a Hauppauge kártyák távjával-vevőjével (nálam ez megy most) és az USB-UIRT vevővel (ez ment korábban), további kompatibilis cuccok, hozzájuk plug-inek: [link]
''Maga ez egész program mennyire stabil egyébként?''
Erre nem tudok mit válaszolni. Nagyon. De komolyan, nálam még nem rohadt le, pedig fejlesztgetek is alá, elődjét is használtam (myHTPC), stb. Van néhány nyűgösebb plug-in, ami még nem a végleges verzió, azok okozhatnak memóriahibákat kilépéskor, de ennyi. Fontos, hogy a .NET keretrendszer legyen istallálva az XP után, utána a meedio, így megy az alaprendszer és a legtöbb plugin, ha kell valami spec cucc valamelyik pluginhez, azt jelzik (ha máshol nem a plugin fórumbeli topikjában).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Assetto Corsa Rally
- Interactive Brokers társalgó
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre nem tudok mit válaszolni. Nagyon. De komolyan, nálam még nem rohadt le, pedig fejlesztgetek is alá, elődjét is használtam (myHTPC), stb. Van néhány nyűgösebb plug-in, ami még nem a végleges verzió, azok okozhatnak memóriahibákat kilépéskor, de ennyi. Fontos, hogy a .NET keretrendszer legyen istallálva az XP után, utána a meedio, így megy az alaprendszer és a legtöbb plugin, ha kell valami spec cucc valamelyik pluginhez, azt jelzik (ha máshol nem a plugin fórumbeli topikjában).