Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
rigo88
üzenetére
Jó kérdés. Épp ma futtattam le a "gyárival" a keresést de úgy tűnik az semmit nem ér, vagy egy órán keresztül futott de semmi érdemit nem látok csak annyi változás történt hogy így már tudok médiatár módot választani. De lehet csak én vagyok béna és nem tudom beállítani.
Korábban egyszer egy másik scarpert próbáltam az frankón leszedte a borítókat, előadó és album infókat stb.-t; csak annak meg nem emlékszem a nevére... Illetve a koránt sem korrektül kitöltött id3-k miatt arról is lemondtam; de nagy veszteség nem ért: a médiainfók egyáltalán nem hiányoznak a dizájnt pedig megoldom a manuálisan összevadászott képekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Zyxel NAS326
- Anime filmek és sorozatok
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest