Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
zsigus
üzenetére
Köszönöm az ötleteket, nekiveselkedek és szisztematikusan próbálkozok. A hibaüzenet: a SYSLINUX 4.satöbbi szöveg után jön, így:
*** Error in mount_flash: mount_common: Could not mount LABEL=OPENELEC ***
[ 19.906696] System halted.
_A harmadik sor feltételezem a megfagyott kurzor. Full-HD televízió van HDMI-vel rákötve, kártyaolvasóban levő memóriakártyáról próbálom pendrive-ra telepíteni.
Akkor írja így ki ha csak a telepítő van bedugva, ha a cél pendrive is csatlakoztatva van akkor a számok mások: 17.020195
Amikor tegnap próbálkoztam akkor billentyűzet (sima PS/2-es) és távirányító (USB-s, HP, régebbi típus) is rá volt kötve, akkor ha mindkét pendrive be volt dugva akkor megállt egy magyar (!) hibaüzenettel hogy vegyem ki a lemezt és nyomja egy gombot. Ha a telepítőt vettem ki akkor hiányolta a boot disk-et (azt hittem elsőre hogy ramdrive-ot csinált és arra áttolta), ha a cél pendrive-ot akko eljutott a feljebbi hibaüzenetig. Ma csak a két pendrive volt csatlakoztatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest