Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
rigo88
üzenetére
A port.hu scarper van beállítva és mindenütt magyar a preferált választás. Azt tapasztalom, hogy amikor megmutatom az XBMC-nek a könyvtárat és automatikusan frissíti a médiatárat, akkor előszeretettel az angol verziót tölti le.
Ha később kézzel frissítem (megkérdezi, hogy törölj-e a meglévő helyi adatokat) akkor már megtalálja a magyar megfelelőt. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az első keresésnél megnézni az nfo fájlt.Annál is inkább mert
- az automatikus felismeréshez pont azt tanácsoltátok, hogy csináljak info fájlt, amiben a megfelelő link van.
- a médiatár fájlonkénti lementése is ilyen nfo fájlokat generál. -
drdr
senior tag
válasz
rigo88
üzenetére
Én nem használtam eddig egy darab nfo file-t sem. Az universal scraperben tvmoviedb-t állítok be, prferált nyelvnek "hu". Ha valamit nem talál, akkor megnézem pontosan milyen (angol) néven van a tvmoviedb.org oldalán. Erre átnevezem az adott file-t, BD rip esetén a tartalmazó könyvtárat és mindent megtalál... Magyar filmeket lehet nem, ahhoz nem volt még szerencsém, gondolom ott a port.hu jobb és korábban pár angolt is megtalálát...
Viszont van 1-2 dolog pl. Jamie és a csodalámpa (Jamie and magic torch) DVD iso-k, most nem tudom hány lemez de >1. Azt hogyan lehetne, hogy azok pl. a sorozatok v. filmek alatt megjelenjenek valahogy, mindegyik lemez, mégha kézzel esetleg át is kell nevezni?
pl:
Jamie és a csodalámpa 1
Jamie és a csodalámpa 2
...szerk:
ill. magyar van egy annak magyarul adtam meg a filenevet, megtalálja, kép nincs hozzá de nem is baj, viszont az is 2 lemez iso, azt is vhogy úgy kellene mint a fentit...Ötlet/megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Fedora Linux
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest