Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok,
beüzemeltem nemrég egy nVidia Shield Prót. Kodit használok rajta. Első tesztek, általános használat során nem volt panasz, sőt, kimondottan jól teszi a dolgát.
Azonban most próbáltam rajta pár új tartalmat, dolby visionnel. De baromi idegesítő a szappanopera effekt.
Egyszerűen sehogy nem tudok tőle megszabadulni. Már mindent is átállítottam 23,98 Hz-re, de nem számít. Ha kikapcsolom Shield menüjében a DV/HDR-t, akkor talán javul ez a helyzet, viszont fakul a szín, leesik a fényerő, trágya lesz a kép.
Nem lehet valahol ezt állítani?
Vagy szedjek inkább FHD tartalmat, aztán skáláztassam fel vele?
Köszi
UI: nincs borzalmasabb, mint tartalmilag teljesen hiteltelen, fiktív látványfilmet dokumentumként nézni. Csak Attenborough kommentárja hiányzik - még, ha köze sincs az F-18 super hornetek párzási szokásaihoz.
Vagy mint valami gagyi reality; Maverick és Rooster privátban fejtik ki frusztrációjukat a kamerába nézve, majd mosolyogva szavazzák ki egymást.
Aki kitalálta ezt a 60Hz marhaságot, annak a szilánkosra tört végtagjaival szúrnám ki a szemeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest