Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Az a baj, hogy tényleg nincsen tökéletes média lejátszó a piacon. Ahogy írod, hol ezzel van a baj, hol azzal és sokszor típusonként is firmware-enként változik, hogy éppen mivel (főleg, ha mini-PC-ként is használná emellett az ember).
Arra gondoltam, hogy egy alap, még csak MadVR rásegítés nélküli MPCHC képminőség is jobb némileg, vagy legalább olyan jó, mint bármelyik asztali média lejátszó képe. Erről mit gondoltok?
A következő szint a MadVR lenne, de itt bonyolódik a dolog. Pl., ha a FHD->4K felskálázásához és a 4K/HDR->FHD,SDR leskálázáshoz egy 6GB-os RX560 a minimum, akkor már lehet nem éri meg anyagilag a dolog.
Nem gondoltam volna, hogy épp ez az alap dolog legyen ilyen erőforrás igényes...Bár ugye PC-n van auto felbontás váltás és azt olvastam erről eddig, hogy a felskálázást érdemes a TV-re bízni inkább, mert jobb képet produkál, mint bármelyik lejátszó skálázója. Tehát elvileg ez a gond kilőve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő