Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Körülbelül 2-3 hete írtam, hogy a raspberrym-el streamelési gondjaim vannak Opporól. Ajánlottátok, hogy cseréljem le NUC-ra vagy Beebox-ra a Pi-t. Végül egy NUC lett belőle. Viszont ez a gondomat továbbra sem oldotta meg.
Ugyan úgy befagy a streamelés és laggol néha, úgy látszik még sem a raspberry-volt a hunyó. Viszont akkor már nem tudok semmire sem gondolni, hogy mi lehet a rossz.Wifiről és Kábelről is ugyan úgy akad. Több filmet is kipróbáltam és a helyzet ugyan az. Komplett rendszert cseréltem. Ami egyedül maradt az Oppo és a hálózat. A hálózatnak bőven elégnek kellene lennie. Streamelés közben jó ha 10% a hálózat használata a NUC-nak.
Szerintetek mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ugyan úgy befagy a streamelés és laggol néha, úgy látszik még sem a raspberry-volt a hunyó. Viszont akkor már nem tudok semmire sem gondolni, hogy mi lehet a rossz.