Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ismerős tapasztalatai szerint - igaz, az kicsit más, dedikált laptop-VGA egy IBM Thinkpad T41-ben - egy 32 MB-os Radeon 9000 (1.7 GHz-es Banias magos Pentium M processzorral, 1 GB RAM-mal) gond nélkül megbirkózik a 720p-s filmekkel.
Sajnos, több okból a Pundit-ból kell kiindulnom (egyébként használtan és viszonylag olcsón veszem). Nem is annyira azzal van a baj, hogy hasonló végösszegből nem lehetne esetleg jobb konfigot kihoznom, hanem az szól számomra a Pundit mellett, hogy nagyon kis helyen is elfér (és ez most fontos szempont - lakásfelújítás kezdetén vagyok, amikor minden előbb-utóbb át lesz helyezve/el lesz pakolva/félre lesz téve majd vissza
), valamint anélkül is használható már, hogy egyszerre meg tudjam szerezni az alkatrészeket, amik még kellenek. Az sem utolsó szempont, hogy nincs elegendő szaktudásom egy teljesen általam összeszerelendő gép összeállításához. (Tudom, szégyen ilyet egy informatikai/hardveres fórumon bevallani.
)Minden bizonnyal igazad van egyébként a Pundit korlátozott alkalmasságával kapcsolatban, tudom, hogy nem a legalkalmasabb konfiguráció, de vegyük úgy, hogy (a fentebb említett okok miatt) ez az alapom van, amiből kiindulhatok ("ez van, ezt kell szeretni"). (Ezt azért fontos leszögeznem, mert nem arról van szó, hogy elvetném a nálam tapasztaltabbak tanácsait, hanem ebből kell(ene) kihoznom, amit lehet.)
Köszönöm szépen a gyors választ.
A hűtésvezérlés megmachinálására/"okosítására" van esetleg ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), valamint anélkül is használható már, hogy egyszerre meg tudjam szerezni az alkatrészeket, amik még kellenek. Az sem utolsó szempont, hogy nincs elegendő szaktudásom egy teljesen általam összeszerelendő gép összeállításához. (Tudom, szégyen ilyet egy informatikai/hardveres fórumon bevallani.
)
A hűtésvezérlés megmachinálására/"okosítására" van esetleg ötleted?