- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeptember 29-én érkezik a CMF első fejhallgatója
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
lazydog #35571 üzenetére
2008 se most volt, konkrét esetre meg sajna már nem emlékszem.
De akkor leírom, én mit látok, ebből kikövetkeztethető, miért az a mondandóm lényege, ami.Nálam 2012-ben volt egy villámcsapás, igaz, nem a házba, hanem valahol a közelben csaphatott le, ugyanis csak az elektronikai cuccok szálltak el, de abból gyakorlatilag minden, pedig szünetmentes is volt előttük, egyik azokból is elszállt, de ment a TV, gázkazán elektronika, modem, műholdvevő, stb.. Akkoriban volt egy synology ds212j nasom, úgy 4-5 hónapos lehetett, a villámcsapás következtében elszállt a lan portja, tehát csodálatosan villogott, miközben nem lehetett elérni. Alaplapot cseréltek egy hónap alatt, és minden jó lett, mákom volt, hogy a benne lévő vinyónak nem lett baja, de akkor elgondolkodtam, ha elszáll a rendszer, és mennek a vinyók, lehet nekem bármilyen vinyókonfig, raid 0-raid 6000 között, ugrik minden. Azóta egy vinyó a fiókban, egy meg a nasban, és mentem a fontosakat rádugni rá lehet viharmentes időszakban, mentem, és vissza a fiókba. Mibe4l így heti 1 órát megy, nem használódik annyira, mintha 168 órát ment volna, és semmiféle viharnak nincs kitéve. Ha a raid-nek van bármiféle előnye ezzel a tutival szemben, azt megfontolnám, de eddig senki se tudott olyat mondani, ami minden szempontból jobb lett volna. Lehet felhőbe szinkronizálni, meg minden, de nekem ez kézzelfoghatóbb megoldás.
Hozzáteszem, akkor elkövettem egy hibát, és egy másik nas formázta a vinyómat, vele minden adatomat, egy progival a 95%-ot sikerült helyreállítani, tehát igyekszem eléggé körültekintően eljárni, mégegyszer nem járnék így, ha nem muszáj..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Spórolós topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest