Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Magisk
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
üzenetére
Csatlakoznék én is a témához. Én azért dobtam most el végül az ivy alapú egyébként szeretett előző htpc-met, mert a runco-n egyszerűen kalapszar volt a kép. nem fátyolos volt, sőt -hát nyilván azért csak egy runcós kép volt - nyilván nézhető volt (x távolságból), de ahogy közel mentem hozzá.. tele volt a kép zizegéssel, zajjal, borzalom volt és elszomorodtam. ezt előtte a qnap-lejátszómmal nem tapasztaltam, ezért is érintett hidegzuhanyként. és ez nem beállítás kérdés volt, nem fátylas kép volt, nem fakó színek, hanem konkétan zajjal telített akármi.
jött az a400, helyre állt minden, zajtalan és sima lett ismét a vetített képem
alaplapi ivy kimenetem volt, hogy ez az ivy miatt volt-e végül nem tudom, mindenesetre nagyot csalodtam a pc-s képalkotásban, legalábbis az integrált hdmi-s megoldásban
de most megint ott tartok h mégis htpc lesz újra, csak sokkal jobban odafigyelve mindenre - olyan alapokon nyugodva, amit -többek közt- Te is ajánlasz, rendesen belőve a szoftver - amiben persze majd segítséget fogok kérni
egyelőre lap, proci, kártya megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő