Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
tom_tol
üzenetére
Változó méréseket látni netes tesztekben. 23.978-at olvasni a legtöbbször AMD-re, Ivy-n nálam 23.972-őt mutat (tehát pontatlanabb, mint az AMD).
A gyakorlati tapasztalat viszont nálam mást mutat. Intelnél pl. az XBMC frame drop számlálója szépen számol és látni is, ha 1 frame-et eldob. Elég durva ugrást jelent a képben. AMD-n ilyet soha nem láttam, a frame számláló sem növekszik hiába pontatlan ott is a lejátszás papíron. NV-n is voltak drop-ok, de ott az sw-s korrekció segített, Intelen eddig nem.
@=WiNTeR=
Én most G2020-al küzdök. Fogyasztásban, de még GPU erőben is korrekt lenne (flashre nem próbáltam), de a driver támogatása siralmas. Több hónapos az utolsó hivatalos driver amivel szétesik az XBMC képe, beta van amiben javították, de hivatalosan hónapok alatt sem jön ki. És ebben meg más nem működik (pl. monitor standby). Ami pedig a legújabb gondom, hogy 16-235-ös jel jön ki HDMI-n nem 0-255-ös. Így fakó a kép. És ahogy látom ez is évek óta fennálló probléma. (Driverben van full/limited range kapcsoló, de nem működik rendesen.) 24p-t már írtam fentebb. Papíron csak kicsit pontatlan, de egyelőre nem tűnik túl jónak.
Szóval az első lelkesedés után - mert majdnem mindenben megfelelne amúgy ezt a 2 viszonylag könnyen orvosolható problémát leszámítva - most kissé kiábrándultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest