Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Érdekes dolgot tapasztaltam. Elkezdtem végül átállni médiatár módba, főleg a filmek tartalmi leírása miatt, ne kelljen már egy másik gépen böngészni a Port.hu-t.
A fájlstruktúra: Van egy BD mappa, ebben 720p és 1080p mappa, mellettük két 3D-s film. A 720p mappában a több részes filmeknek külön mappa (pl.: Harry Potter), ezekben az epizódik, a "gyökérben" meg a többi, 1080p-ben nincsenek almappák. Jellemzően a port.hu-n megadott magyar cím a fájlnév, ahol nincs megadva ott a filmben elhangzó, ha az sincs akkor egyéb forrásból származó magyar cím, kivéve ha egyáltalán nincs magyar címe.
A bibi: Megadtam a BD mappa tartalmát, meg is kereste az scrapper az infókat mind a két filmhez ami közvetlenül ott volt, de az almappákhoz nem. Nyomtam egy jobbklikket a 720p-re, megadtam a tartalmát, meg is kereste mindet, de az almappákhoz megint nem nyúlt. Miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest