- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusszycat #113 üzenetére
Se ez ,se az akkor hova sorolnál?
this is life
Lumia(ák) azért vannak , mert még mindig nagy fan vagyok .
Samu az meg csak van , valamiért fennmaradt a rostán a sok Xiaomi alatt/ mellett .
De a fő készülék most egy iPhone , szóval mindenhova tartozom ,de még sem ( szürke zóna ) -
-
válasz
pusszycat #109 üzenetére
A frissítések hiánya ami leginkább motiválja az embert, de azt el lehet nyomni, a telefonomra is jó fél év késéssel raktam fel az új android verziót.
Az előző telefonomtól is az EOL státusz után fél évvel búcsúztam, a jelenlegi telefonom nyáron tölti be a három éves kort, ahogy elnézem egy jó darabig megmarad. Ha csak nem lesz valami kihagyhatatlan ajánlat valamelyik gyártó részéről. -
A kenyér ára is sokat emelkedett 3 év alatt .
Amúgy csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy tendencia szerűen emelkedik évről évre a kütyük ára, sokkal nagyobb mértékben mint a hw-ek, rendszerek fejlődési üteme.Luck Dragon
Exynos 1380 kb qsd 778/780 szint, mind a három SOC egy kicsit gyengébb mint a qsd 855.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest