- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
válasz
this is life #108 üzenetére
"jön a wifi6"
Akkor az visszalépés az A52s szintjére -
pusszycat
nagyúr
válasz
this is life #108 üzenetére
Nem sok értelme van cserélni, ha jól működik és nem érzed lassúnak, csak az a fránya frissítés vagyis annak a hiánya, ami vásárlásra készteti az embert. Szóval ha lejár a 3 év szinte mindenki a cserén kezd töprengeni.
-
válasz
this is life #45 üzenetére
Egy éve ez 150+ lett volna, csak azóta volt közel 30%-os infláció. Erról mindeni hajlamos elfeledkezni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
this is life #41 üzenetére
Vagy egyszerűen csak ki akarják pörgetni a még meglévő készleteket.
Qualcomm-nál ahogy nézem mostanában a 778g a sláger SOC. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
this is life #36 üzenetére
Egyáltalán van már olyan telefon piacon olyan telefon amiben a 7gen 1 van?
-
válasz
this is life #11 üzenetére
Szóval A52S-t most éri úton teljesítményben , cuki .
Ettől függetlenül kiváncsi leszek az újdonságra. -
D55
senior tag
válasz
this is life #11 üzenetére
Ja, de ettől be fog ám dőlni az egész piac, mert az új eladásokat (vásárlásokat) kellően tömeges számban mindig az ösztönözte, hogy kétszer jobbat kapok idén annak a pénznek a feléért, mint tavaly. 2022-ben aztán ez megfordult és jelenleg több pénzért sem kapok jobbat, mint amim már van. Innentől meg egyszerű, mert addig nem fogok venni másikat, amíg ez jól működik és felőlem csődbe mehetnek. Ja és én amúgy az vagyok, akinek a kötelező kiadásain felül lenne kényelmesen pénze felesleges dolgokra is elszórni és szerintem ezzel nem a többséget képviselem, akik egy új készüléket csak részletfizetésre tudnak megvenni vagy ha előre félrerakosgatnak rá hónapokon keresztül... Vajon akkor közülük a legtöbben miért is költenének többet a meglévőjükhöz képest egy butább/gyengébb modellre? Csak hogy ne menjenek a szegény gyártók csődbe? Kétlem...
Az élelmiszerek ára meg egyébként annyira emelkedett, hogy ma amikor szóvá tettem a pénztárnál, hogy a gép annál is többért vitt valamit, mint amennyiért ki van írva, hozzátettem azt is félig viccből, hogy innentől amúgy is csak csökkenteni szabad az árakat, mert további emelést nem tűr el már egyetlen vásárló sem onnantól, hogy a kereskedelmi szektor tavaly rekord (pofátlan) profittal zárt és mellette az alkalmazottak bér(emelési)igényeit pedig jellemzően szinte minden szektorban jól lealkudták. Erre fogta az egyszeri pénztáros és beütötte kézzel a kiírtnál is olcsóbb áron a megpanaszolt tételt, hogy teljesen igazam van, megkapom még annál is olcsóbban! Észhez is kellett kicsit térnem, mert valahol pislákolt bennem a remény, hogy az embereket a józan ész és a jó érzés ráviheti egyszer, hogy nyíltan szembeforduljanak ennek a képtelenül káros inflációnak, de hogy ez már el is jött és ennyire direkt mód beavatkozik a világ gépezeteit mindeddig csendben és szorgosan működtető felelős munkavállalói réteg, az kicsit már-már félelmetes is...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
this is life #3 üzenetére
"Három éve 150 körül volt a középkategória teteje" azóta több a fizetésed vagyis ugyan ott vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest