Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rowon
őstag
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
pipeline
csendes tag
jaj! tizenkétvéhápéduplavépévéer! segítség!
A(MD)bu85 azonnal megírja hogy le fog égni -
Rowon
őstag
"First off, PCIe 5.0 and the 12VHPWR connector are not Intel spec. It was developed by the PCI-SIG for a spec sponsored by Nvidia and Dell. It appears in the Intel spec after the fact because Intel had to make it part of the spec since the PCI-SIG were requiring consumer to use the connector for powering graphics cards."
De lényegében én sem voltam pontos.[ Szerkesztve ]
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Reméljük, az 5 év garancia nem csak a tápra érvényes, hanem a teljes konfigra, ami a hírek szerint a 12VHPWR-nek köszönhetően néha hamuvá ég...
-
zooliii
tag
Csak ez így nem nagyon lesz versenyképes a 10, de akár 12 év garos Seasonic, Corsair, CM, Fractal, EVGA tápok mellett. Kivéve, ha annyival olcsóbban fogják adni, de azt őszintén szólva kétlem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
KicsiAnthony #7 üzenetére
Illetve az egész ingatlanra, amibel leéghet a csatlakozó...
-
tibaimp
veterán
Egyre több gyártó kezdi alkalmazni az új csatit, helyes.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Dragon3000
veterán
válasz
KicsiAnthony #7 üzenetére
Érdekes, hogy a neten nem igazán lehet azóta újabb esettel találkozni, hogy az nvidia nyilatkozata szerint user error volt minden eset.
-
válasz
Dragon3000 #13 üzenetére
Lehet, hogy tényleg az volt, ki tudja. Én azért inkább várnék, amíg kiforr a dolog.
-
Rowon
őstag
válasz
Dragon3000 #13 üzenetére
Lehet nem szaladt mindenki Redditre posztolni, hanem bevitte a boltba gariztatni. Januári leégett kártyás posztra még emlékszem.
-
Kartács
aktív tag
Mennyire megbízhatóak ezek a tápok srácok?
Mondjuk én Corsair párti voltam mindig is, talán BeQuiettel mernék még megpróbálkozni vagy Asussal talán EVGA.
Ha mostanság akarok összerakni egy RTX40xx gépet megéri már ilyet venni vagy felesleges, gondolom árban is drágábbak lesznek még ezek.Maradok valami Corsair HX1000 körüli dolognál inkább + átalakító.
2K23 Setup Loading... i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
-
Rowon
őstag
Amiket leírtál azok jó márkák, általában tápegység választásnál érdemes megnézni nagyobb tesztoldalak véleményét, illetve én azért még az Amazonra is felszoktam menni és megnézem, hogy milyenek a visszajelzések egy adott termékre. Ott néhány tápnál több ezer visszajelzés van, na abból már le lehet valamit szűrni, ha például sok a negatív.
Nekem egyébként Seasonic tápom van, mint amit KicsiAnthony is írt. Jellemzően a drágább modellekre hosszú (10+ év) garanciaidőt adnak.
[ Szerkesztve ]
-
PROTRON
őstag
-
-
Rowon
őstag
válasz
KicsiAnthony #21 üzenetére
A ROG tápokban pont nem tudom milyen van, de jellemzően a Seasonic a saját márkájú és a Phanteks tápokba Hong Huát rak, amivel szokott gond lenni. Tehát valahol idegesítő, hogy van egy jól felszerelt tápegység és beleraknak egy kevésbé megbízható ventilátort.
Megoldás lehet az is, ha van a tápban hibrid mód. Ha van a gépedben egy kicsit túlméretezett táp (mondjuk 1 kW), akkor abban a ventilátor lehet, hogy csak csúcsterhelésnél fog beindulni, akkor is csak lomhán. Ellenben energia szempontjából kevésbé lesz hatékony a működése.
-
Kartács
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, infókat.
2K23 Setup Loading... i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 80 Plus Gold plecsnivel kidekorált ATX 3.0 széria 1 és 1,2 kilowattos modellekkel indít.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs