Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Én értem, hogy a PCIe nem megy át egy pár rozsdás zongorahúron és hozzá kell igazítani a nyákot
, minél újabb változat annál kevesebb zaj, rövidebb adatutak, kisebb kapacitás és ellenállás szükséges, de nem erről van szó.
A mai CPU-knak van több PCIe sávja, ami nem a chipset-tel kommunikál, hanem direktbe a GPU-val, SSD-vel, stb. Na most az AMD azt mondja, hogy adott chipset esetén vissza kell fogni a CPU lehetőségeit, akár felkészítenék a nagyobb adatátvitelre az alaplapot, akár nem.
Na ez nem tetszik nekem.
CPU bírná, periféria bírná, jelen esetben az alaplap is fel van készítve, de az AMD meg morcos, hogy az olcsóbb híd mellett is működik a nagyobb sebesség azokkal az eszközökkel, amik nem kapcsolódnak a hídhoz. Vagy rosszul értem? -
Pikari
veterán
Ott valami driverprobléma van azzal a játékkal. Ekkora különbség még elméletben sincs a két szabvány között.
(Persze nem mintha ez megnyugtatná azt az adott felhasználót, aki pont azzal a játékkal akar játszani.)
Egyébként pedig beleírhatnák a biosba, hogy engedélyezni vagy tiltani lehessen az 5.0 módot a 16x porton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gumi és felni topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, minél újabb változat annál kevesebb zaj, rövidebb adatutak, kisebb kapacitás és ellenállás szükséges, de nem erről van szó.