- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Leszarnám, hogy mi nincsen benne, ha a benne levő dolgok szinte hibátlanul működnének, mert az én igényeimet lefedi egy iPhone 15. De sajnos nem ez a helyzet, szegény Jobs meg forog
és akkor az AirPods Pro 2-t még meg sem említettem (csomószor előfordul, hogy csak az egyik fele tölt, pedig rendszeresen tisztítom a belsejét, a gyári szilikonokkal pedig a használhatatlanság határát súrolja, memória habos megoldás jobb, de a hallókészülék funkciót azzal sem sikerült életre kelteni - nincs rá szükségem, de ki akartam próbálni a hallás vizsgálatot, ha már benne van, de az én fülemhez használhatatlan…)
-
Nem ez az első alkalom, hogy kopasz vagyok. Én vagyok a hülye, hogy elhiszem hogy van annyira revolutionary és van annyira hatékony a machine learning, hogy ilyenekkel ne kelljen b@szakodni egy többszázezres telefonnál, de sokszor a párás / vizes szemüveg is kifog rajta. Számomra kezd egy kicsit kiábrándító lenni ez a verhetetlen ökoszisztéma, mert csomószor az iCloud szinkronizáció is késik, van hogy 1 órát is akár (munka közben tök király, amikor megakasztja a work flow-t), van hogy a copy-paste nem működik egyáltalán, van olyan e-mail amit iPhone-ról nem tudok megtalálni, Mac-ről meg gond nélkül megy, de biztos mindig elb@szok valamit
Pedig it just works… mint az Apple intelligence meg a Siri
-
Kényelmi, amikor működik. Letoltam a hajam kopaszra, és napszemüveggel már nem akart feloldani. It just works
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest