Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Csaxólok. A családban van egy 1000 éves Huawei P Smart Z, ilyen felugró kamerával és soha, semmi gond nem volt vele. A mai napig teszi a dolgát, hibátlanul. A vízállóságot én személy szerint pont leszrom. Soha nem kerültem még olyan helyzetbe, hogy ez fontos legyen. Ez inkább a gyártóknak jött jól, hogy az aksit szervizben cseréltesd jó sok pénzért. Ha nem vagy olyan ügyes, hogy otthon meg tudd oldani...
-
gliskard
senior tag
inkább maradjon a kamera, sokkal kényelmesebb mint az készülék hátuljába vagy a képernyő alá épített újlenyomat olvasó. Illetve ez működik a strandon is (úszás utána kiázott újjakkal), télen kesztyűben, sapkában...
Mellesleg ezt a gyerek nem tudja feloldani miközben én alszom (androidos telónál megcsinálta, hogy amíg én aludta, ő óvatosan rátette az ujjam a szenzorra és feloldotta a telefont, mert játszani akart) -
Busterftw
nagyúr
Hagyjuk mar, launch ota van meg a telefon, rengetegszer esett le (foleg az utobbi 2 evben a gyerek miatt), most csereltem benne akkut, nincs se por se barmilyen mukodesbeli zavar.
Tudom, hogy mindenki a telojaval jar a horvat tengerpartra buvarkodni.
Arrol nem beszelve, hogy ez kb elso generacio, lehetne ezt tovabbfejleszteni, akar vizallosag is megoldhato.Itt elek spanyolban, nekem a hoingadozasrol meg extrem hofokokrol nem kell beszelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest