- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Ja mert szerencsére nem volt olyan az elmúlt években hogy egyik napról a másikra eltűnt a "kriptobank" pár milliónyi dollárral, vagy hogy egyik napról a másikra 0 lett az értéke valaminek
Azóta kiderült hogy az állam megmenti a kisemberek pénzét ami a 2 banknál volt, egyedül a kockázati befeketőknek nem térítenek semmit.
Tudsz ilyenről a kriptóknál? Én nem.
Talán a Binancenál van valami védelem, de őszintén nem tudom elképzelni hogy ha mondjuk egyszerre 10 000 embertől lopnak ki mindent akkor nem nyekken bele a Binance a visszafinanszírozásba.Mellesleg még mindig nincs semmi értelme a kriptónak. Anno lehetett vele pizzát venni pár helyen, mostanra szerintem nincs olyan értelmes szolgáltatás vagy termék ami elfogadná fizetségként.
Arról már ne is beszéljünk hogy a "pénzhelyettesítő" ami "atomstabil és kiáll minden válságot", ugyanakkorát bukott mint a tőzsdei részvények az első adódó alkalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lecsap a brit FCA az illegális kripto-ATM-ekre, a nem regisztrált üzletek lekapcsolása a cél, a fogyasztókra leselkedő nagy kockázatok miatt.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest