Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Teszek fel egy kérdést, ami a zavarom okozza: van igény a piaci szereplőknél arra, hogy ne legyenek felvásárolva? Ha igen, akkor miért adja el akármilyen formában? Miért nem halad a maga útján és még, ha piciben is indítva, de marad konkurenciája a nagynak?
Szerintem: nincs / a pénz kell / nincs igény a végfelhasználó és fejlesztő részéről, nincs támogatottsága egy kicsi és újnak..."Csak az a véleményem, hogy megint bakot fog lőni." - a fenitek alapján szerintem is
#40 dabadab - értem én, hogy a példám nem jó erre, majd meglátjuk hogyan lesz megszabályozva.
Az idézett mondatba cseréld ki a munkavállalót vezetőre, tulajdonosra és kb. ugyanott vagyunk, amit a startup-ok csinálnak magukkal. Hiába lenne jó a piacnak, ha növekednének és szúrnék a szemét egy-egy nagyobbnak. A céljuk, hogy legyenek így vagy úgy felvásárolva és a befektetett pénz sokszorosa jöjjön vissza.#42 hcl - "Jelen formájának semmi köze ahhoz, hogy szükség van-e a kritikus infrastruktúrát védeni." - szükség lenne mást is védeni, ebben nincs eltérő véleményünk.
"Ha a megvalósítás rossz, azon lehet alakítani, de attól még a semminél most is jobb." - de ugye ez már nem helyi sajátosság
Itt nem lesz semmi változás, akinek jó, az max azt szeretné, hogy még jobb legyen és még több pénz jöjjön be."Mármint, az EU küldjön neked szakembert?
Mert akkor meg az lenne a baj, hogy miért küld." - Nem, félreérted / nem jól fogalmaztam. A technikai megvalósítást (és annak előírását) domboríthatták volna ki jobban a szakemberek bevonásával. Így nem papírgyár szaga lenne a dolognak. Azaz a helyi sajátosságnak vehették volna el az élét (kicsit)."KHM! Nem hogy vezetői szinten, de még alkalmazottként is támaszthatnak követeléseket a cégek üzleti titok védelme érdekében." - ebbe szándékosan nem mentem bele
ilyenem már volt több is, volt ahol honorálva volt, volt, ahol nem (ott mondjuk nem is tudtak megfogni
)"És igen, ha 250 milliót tud ígérni egy nagy techcég,akármit tud ígérni, hogy menj oda, arra kb. ez lehet az értelmes válasz." - így viszont nem is kell megfizetni még akkor sem a munkavállalót, amikor már jól megy a szekér...
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- (Pici hibával) ASUS ROG Keris Wireless AimPoint RGB Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt nem lesz semmi változás, akinek jó, az max azt szeretné, hogy még jobb legyen és még több pénz jöjjön be.
ilyenem már volt több is, volt ahol honorálva volt, volt, ahol nem (ott mondjuk nem is tudtak megfogni
)