Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Teszek fel egy kérdést, ami a zavarom okozza: van igény a piaci szereplőknél arra, hogy ne legyenek felvásárolva? Ha igen, akkor miért adja el akármilyen formában? Miért nem halad a maga útján és még, ha piciben is indítva, de marad konkurenciája a nagynak?
Szerintem: nincs / a pénz kell / nincs igény a végfelhasználó és fejlesztő részéről, nincs támogatottsága egy kicsi és újnak..."Csak az a véleményem, hogy megint bakot fog lőni." - a fenitek alapján szerintem is
#40 dabadab - értem én, hogy a példám nem jó erre, majd meglátjuk hogyan lesz megszabályozva.
Az idézett mondatba cseréld ki a munkavállalót vezetőre, tulajdonosra és kb. ugyanott vagyunk, amit a startup-ok csinálnak magukkal. Hiába lenne jó a piacnak, ha növekednének és szúrnék a szemét egy-egy nagyobbnak. A céljuk, hogy legyenek így vagy úgy felvásárolva és a befektetett pénz sokszorosa jöjjön vissza.#42 hcl - "Jelen formájának semmi köze ahhoz, hogy szükség van-e a kritikus infrastruktúrát védeni." - szükség lenne mást is védeni, ebben nincs eltérő véleményünk.
"Ha a megvalósítás rossz, azon lehet alakítani, de attól még a semminél most is jobb." - de ugye ez már nem helyi sajátosság
Itt nem lesz semmi változás, akinek jó, az max azt szeretné, hogy még jobb legyen és még több pénz jöjjön be."Mármint, az EU küldjön neked szakembert?
Mert akkor meg az lenne a baj, hogy miért küld." - Nem, félreérted / nem jól fogalmaztam. A technikai megvalósítást (és annak előírását) domboríthatták volna ki jobban a szakemberek bevonásával. Így nem papírgyár szaga lenne a dolognak. Azaz a helyi sajátosságnak vehették volna el az élét (kicsit)."KHM! Nem hogy vezetői szinten, de még alkalmazottként is támaszthatnak követeléseket a cégek üzleti titok védelme érdekében." - ebbe szándékosan nem mentem bele
ilyenem már volt több is, volt ahol honorálva volt, volt, ahol nem (ott mondjuk nem is tudtak megfogni
)"És igen, ha 250 milliót tud ígérni egy nagy techcég,akármit tud ígérni, hogy menj oda, arra kb. ez lehet az értelmes válasz." - így viszont nem is kell megfizetni még akkor sem a munkavállalót, amikor már jól megy a szekér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt nem lesz semmi változás, akinek jó, az max azt szeretné, hogy még jobb legyen és még több pénz jöjjön be.
ilyenem már volt több is, volt ahol honorálva volt, volt, ahol nem (ott mondjuk nem is tudtak megfogni
)