Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz bambano #41 üzenetére

Teszek fel egy kérdést, ami a zavarom okozza: van igény a piaci szereplőknél arra, hogy ne legyenek felvásárolva? Ha igen, akkor miért adja el akármilyen formában? Miért nem halad a maga útján és még, ha piciben is indítva, de marad konkurenciája a nagynak?
    Szerintem: nincs / a pénz kell / nincs igény a végfelhasználó és fejlesztő részéről, nincs támogatottsága egy kicsi és újnak...

"Csak az a véleményem, hogy megint bakot fog lőni." - a fenitek alapján szerintem is

#40 dabadab - értem én, hogy a példám nem jó erre, majd meglátjuk hogyan lesz megszabályozva.
    Az idézett mondatba cseréld ki a munkavállalót vezetőre, tulajdonosra és kb. ugyanott vagyunk, amit a startup-ok csinálnak magukkal. Hiába lenne jó a piacnak, ha növekednének és szúrnék a szemét egy-egy nagyobbnak. A céljuk, hogy legyenek így vagy úgy felvásárolva és a befektetett pénz sokszorosa jöjjön vissza.

#42 hcl - "Jelen formájának semmi köze ahhoz, hogy szükség van-e a kritikus infrastruktúrát védeni." - szükség lenne mást is védeni, ebben nincs eltérő véleményünk.
    "Ha a megvalósítás rossz, azon lehet alakítani, de attól még a semminél most is jobb." - de ugye ez már nem helyi sajátosság :D Itt nem lesz semmi változás, akinek jó, az max azt szeretné, hogy még jobb legyen és még több pénz jöjjön be.

"Mármint, az EU küldjön neked szakembert? :D Mert akkor meg az lenne a baj, hogy miért küld." - Nem, félreérted / nem jól fogalmaztam. A technikai megvalósítást (és annak előírását) domboríthatták volna ki jobban a szakemberek bevonásával. Így nem papírgyár szaga lenne a dolognak. Azaz a helyi sajátosságnak vehették volna el az élét (kicsit).

"KHM! Nem hogy vezetői szinten, de még alkalmazottként is támaszthatnak követeléseket a cégek üzleti titok védelme érdekében." - ebbe szándékosan nem mentem bele :DDD ilyenem már volt több is, volt ahol honorálva volt, volt, ahol nem (ott mondjuk nem is tudtak megfogni ;] )

"És igen, ha 250 milliót tud ígérni egy nagy techcég,akármit tud ígérni, hogy menj oda, arra kb. ez lehet az értelmes válasz." - így viszont nem is kell megfizetni még akkor sem a munkavállalót, amikor már jól megy a szekér...

Új hozzászólás Aktív témák