Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xyzzz

    csendes tag

    Szeretném én is megköszönni a szervezést, és, hogy ilyen sok embernek meghallgathattam a rendszerét. Jó volt újra ellátogatni egy találkozóra 10 év után, jó volt a légkör, nagyon jól éreztem magam. :)

    Leginkább sok fejhallgatót hallgattam 1-2 különböző rendszerről, így inkább csak azokat tudtam összehasonlítani.
    A két nagy kedvencem a Focal elear és a Hifiman 400i volt. fehér_ember-hez csatlakozva a 400i nekem is bőven az ára felett szólt.
    A két nagy csalódás pedig a Final fejesek voltak. Nekem mind a kettő egyszerűen sok és fárasztó volt a mély tartományban már nagyon rövid hallgatás után is.

    Emellett nagyon meglepő volt számomra, hogy páran milyen hangosan hallgattak zenét. nLali hallgatta közvetlenül mellettem a D8000-t ugyanazzal a számmal mint én, és szinte semmi zaj nem szűrődött ki belőle. Utána én hallgattam meg, és én még csavartam le rajta 1-2 órát. Ezt követően több embernél is hallottam olyan hangosan szólni a D8000-t, hogy 2-3 székkel arrébb is tisztán hallottam, hogy milyen zenét hallgatnak. Tudom, nagy volt a zaj, nem otthoni környezet, tesztelés, nem indikatív az otthoni zenehallgatási szokások szempontjából, de mégis...Vigyázzatok a fületekre, mert csak kettő van belőle :DD

    Még egyszer nagyon köszönöm a szervezést Honkydoo-nak!

Új hozzászólás Aktív témák