- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
válasz
pacalperkelt #10 üzenetére
A bootblock bios sem működik rajta?
Ezt direkt erre találták ki hogy ha frissítés közben pl. elmegy az áram akkor se menjen full tönkre a bios hanem egy floppy meghajtót és egy isa vga-t+billentyűzetet támogasson.
Szal azt kell tenned hogy a régi bios bin fájlt felmásolod egy boot lemezre az autoexec bat-ba beírod hogy automatikusan frissítsen pl. awdflash.exe xyz.bin..
és vársz hogy bebootoljon a gép.
Egy hátránya van hogy ha nincs isa vga-d akkor az egészet vakon kell végigcsinálni nyomkodni kell az entert meg a yes-t és várni picit majd 2-3 perc múlva reset. :) -
Ploszi
senior tag
válasz
pacalperkelt #10 üzenetére
amikor én ilyet csináltam (persze hasonló alaplapja közel-távol senkinek nem volt) felvitték a lapot az ADUS-szervízbe (mert ház az volt) és kaptam friss bios-t, akkor ez utköltséggel 3500 Ft volt, de én nagyon örültem :D
-
Egon
nagyúr
válasz
pacalperkelt #1 üzenetére
Elmentetted a régi bios-t?
-
LukE
veterán
válasz
pacalperkelt #1 üzenetére
Háát epromot lehet programozni, de ilyet legfeljebb nemtomhol tartanak:(( Próbáld meg vissza vinni a boltba, ''egyszer csak nem bootol'' szöveggel. Talán kicserélik.
Hallottam olyat, hogy,... berakták másik gépbe, amiből menet közben szedték ki a biost, meg hasonlók, de ez inkább csak hallomás.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest