Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hát ez DoomHammer
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
tag
Borítóra nézve Starcraft3 ugrott be. De részemről örülök neki, hogy nem FPS. Pár rebooton kívül nem igazán értenek a műfajhoz mostanában. Ugyanakkor a Warhammer 40k világból érkezett pár korrekt iparosmunka.
Ami nagy szó manapság. Sajnos.
Ez más műfaj, de szintén jó lett, épp az előbb telepítettem az elérhető epic verziót:
[ gamepod.hu/tema/cygni_all_guns_blazing_teszt ][ Szerkesztve ]
www.wasd.hu ⭐ 7o-233-9OO1⭐Nincs törékeny küldemény max gondatlan csomagolás!
-
addikt
válasz SunMount3r #2 üzenetére
Kinek mi, én örülök a TPS-nek, mert szinte csak azokat szeretem. A Titanfall a kivétel ami erősíti a szabályt.
-
Montanaxy
aktív tag
Ez olyan Goty, hogy csak na, elképesztő. Nem gondoltam volna hogy csinálnak még olyan gamet ami ilyen állati.
-
Én azért megvárom míg a saját gépemen látom addig nem mondok semmit.
Az Elden Ring is állat játaléknak néz ki amikor egy profi tolja de amikor én akkor 10 perc után kukába vele.Amúgy ez egy GOW a 40k környezetében és ennyi, megváltást nem fog hozni ahogy egyik játék sem egy jó ideje.
Az igazi az lett volna ha lehet váltogatni FPS és TPS között mint oly sok másik játékban és mindenki úgy viszi végig ahogy akarja.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
SunMount3r
nagyúr
Pont azért mondtam amit, mert a mai napig nincs egy rendes "single player" 40K WH FPS sem. Ok, ez a "széria" már csak az első rész miatt is a "nézd a hátam"-ra feküdt rá a haramidik is az lesz az tuti. Csak az FPS-es tátongó "űrt" kellene valamivel feltölteni végre.
Mert, ha ez pl. egy FPS lenne, akkor nekem insta, de így csak várólitás.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Bad Pritt #10 üzenetére
Azért én inkább egy rendes, fullos, modern Gen játékra gondoltam. A Boltgun-t én már eléggé az elején meguntam, ez a nagyon retro, meg nagyon minimál már nem nagyon tud lekötni. Már vagy féléve itt van a gépemre felpakolva, de nem nagyon vesz rá lélek, hogy folytassam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az ősbűnt a mai nappal elkövettem, előrendeltem a középső, GOLD csomagot
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 8TB külső HDD-k VERHETETLEN áron
- Eladó PC MSI GTX 1080 / Intel I5 9600KF / 32 GB RAM / 2TB tárhely
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen