Hirdetés
- Yettel topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
Ubisoft + Disney SW... külön-külön is elkerülném...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Montanaxy
aktív tag
Hát ez baromi unalmasnak néz ki. Holnap jelenik meg a Bounty Hunter steamen, az jobban érdekel.
-
markknight
veterán
De rusnya ez a főhös a thumbnaileken.. Még jó, hogy a játékidő 90%-ában hátulról látjuk. A DEI jól szétbúrta ezt is, gratula.
Arra kíváncsi lennék még, hogy mit néztek, olvastak, szívtak, hogy az jött ki képletként, hogy Star Wars játékként egy random smugler csajjal akarnak a játékosok szaladgálni. Ami könnyebbség, hogy nyílvánvalóan az előfizetéses rendszerükben fogom kijátszani olcsón, meg mellé bevágom az Avatart és az AC Mirage-t, remélem 1 hónap alatt végzek mindhárommal. Így 2-2-2 ezer forintos áron, teljesen okés
[ Szerkesztve ]
-
Felesbandi
senior tag
En speciel megvarom a jatek megjeleneset es az elso ertekeleseket, esetleg meg ki is probalom, mielott elkezdenem fikazni. Sajat tapasztalataim szerint az Ubisoft tud nagyon jo es nagyon rossz jatekot is kiadni.
Masreszt meg nem ertem mi ez a rinyalas a foszereplo kulsejerol. Egyreszt nem csunya, megneznem, hogy a sirankozo emberek es a baratnoik hogy neznek ki... Aloy-nal is ment a siras, gondolom az osszes panaszkodo srac a valosagban 180+cm magas 10/10-es kockahasu kigyurt allat... Amugy meg a jatekkal jatszani akarok, nem a cerkamat fenni kozben, igy sokkal jobban erdekel, hogy jok legyenek az arc animaciok az atvezetokben.
Szoval en majd inkabb megjelenes utan szidom vagy dicserem a jatekot az alapjan, hogy szorakoztatonak talalom-e vagy sem. -
markknight
veterán
válasz Felesbandi #5 üzenetére
Mondjuk engem meg asszonyt meg lehetne nézni, maxra szabályozott étrend mellett miket lehet elérni és nem is kell órákat telefonozni a teremben..
A 90-es évek elején volt egy bábokkal eljátszott sorozat az Uborka, na ott néztek így ki a karakterek. Ez már konkrétan az a rusnyaság ami félelemérzetet kelt az emberben. Ha erre SEM tudtak odafigyelni, akkor milyen lehet majd a játék? [link]
[ Szerkesztve ]
-
lmno
őstag
válasz markknight #4 üzenetére
1 hónap alatt max a főküldiken rohansz át, annak meg nem sok értelme van.
-
Már megint miket olvasok itt, hogy az Avatar együtt említve az AC-vel meg ezzel... hát ha mind3-at 1 hónap alatt végigtolod... na jó persze.. végigszaladod meg minden párbeszédet elhajkurászol és csak a fő küldiket csinálod meg akkor lehetséges.
De akkor minek is viszed végig egyáltalán ha ilyen szinten nem érdekelnek a játékok?
Azért viszed végig, hogy végig legyen vive? Ójaj...Soha nem értettem ezt a hozzáállást... ilyen finnyás játékosokat is rég láttam már. Ronda a főszereplő, meleg a főszereplő, sötétbőrű a főszereplő... ki nem szrja le őszintén?
Én a Jedi Szörvájvör minden pillanatát kiélveztem minden zeg zugba benéztem és mindent megcsináltam benne amit lehetett mert kifizettém érte egy összeget amiért elvártam valamit és mert imádom a SW világát.
Ezzel sem lesz máshogy még ha csak egy előfizetés árában lesz de egy 100 órát biztos belepakolok majd.
Az Avatár-ról meg le lehet szállni az elmult évek egyik legjobb játéka volt.
De hogy reálisak legyünk engem meg hidegen tud hagyni az összes onlány lövölde kezdve a Helldivers 2-vel, bezárólag az összes semmirevaló Fortnájtal meg Óverwaccsal meg a klónjaikkal. Nagyon rossz ez az online irányzat.. nagyon de nagyon...
A COD2-t imádtam az új COD-ok kukába valóak.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
spleenszuru
őstag
Arra kíváncsi lennék még, hogy mit néztek, olvastak, szívtak, hogy az jött ki képletként, hogy Star Wars játékként egy random smugler csajjal akarnak a játékosok szaladgálni.
Pl. én akarok. Nem kell minden SW játéknak a lézerkardokról/jedikről szólniuk.
Malaka!
-
tibaimp
nagyúr
válasz spleenszuru #9 üzenetére
+1! Egyetértek!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
markknight
veterán
válasz spleenszuru #9 üzenetére
De, kell. Erről szól az egész. Aki mást szeretne, az talál kedvére teljesen más univerzumot, lásd Starfield, Destiny, Halo vagy egy raklap. Kb mintha Superman filmet szeretnék Superman nélkül, illetve készült egy Igazság Ligája játék az igazság ligája nélkül, meg is lett az eredménye
-
spleenszuru
őstag
válasz markknight #11 üzenetére
Nem muszáj egyetértenünk, nincs ebben semmi.
Soha nem is szólt csak erről az SW szerintem, lásd Clone Wars, vagy Bad Batch. Kivételesen jó részek vannak benne Jedi/Sith mentesen is.Hiszen ennek a címnek nem az a neve, hogy Lightsaber Wars, nem igaz?
Mit megadnék egy új Clone Wars játékért, óh Anyám.
Malaka!
-
anulu
félisten
ő volt a modell Kay-hez, róla mintázták. valahogy valami mégis félrement...
nem a "verés"-ről van szó, hanem arról, hogy lehessen már ránézni egy karakterre. főleg egy story driven cuccnál, ahol sok az átvezető.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
markknight
veterán
válasz spleenszuru #12 üzenetére
Ja, persze, én csak a sajátom tudom védeni, szóval veszett fejsze nyele
-
bbdzyx
senior tag
azért mert ilyen retro, 70-es évek frizurája van? az megvan, hogy az eredeti SW filmek is ezidőtájt jöttek ki és ezért ilyen retrofuturisztikus a Birodalom korában játszódó filmek/játékok esztétikája? Vagy most az a baj, hogy nő? vagy hogy kreol a bőre? jézusom.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
flexxx2
őstag
-
Akkor ezentúl a filmeket is úgy nézd, hogy ha törtenet magyarázás jön akkord tekerd el biztos érteni fogod miről szól.
Starfield-et vittem végig angolul anno és mivel nem vagyok perfekt angolból így csak az események alapján tudtam következteni a dolgokra.
Mióta van hozzá magyar felirat (igen AI de meglepően jó) azóta újra elkezdtem és csak rácsodálkozok, hogy jaaaaa erről van itt szó ezért kellett azt csinálnom amit nem azért mert a küldetés jelző odavezetett.
Van egy munkatársam és ő a tipikus példája a "hogy ne vigyünk végig játekokat"-nak.
Örökélettel meg öröktölténnyel meg max skill ponttal, elhajtott párbeszédekkel futja végig a játékokat, hogy aztán a gépigény.hu-n eldicsekedjen vele, hogy ő már végigtolta.
Hát ehhez csak gratulálni tudtam neki, amikor meg a sztoriról kérdeztem fingja nem volt az egészről.De nem mondta el hogy így csinálja egyszerűen csak lebukott egy screenshot miatt.
Amúgy én ezeket mind megvettem teljes áron megjelenéskor: Jedi Survivor, Dead Space Remake, Avatar, Assa Valhalla/Mirage, Far Cry 6, Atomic Heart, The Crew Motorfest, Forza Horizon 5, Starfield stb stb.
Mindezt annak a tudatában, hogy többségük előfizetésbe kitolható lett volna, de engem holmi előfizetés ne siettessen.Ja és már ez is meg van: [kép]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
cucka
addikt
Nem vergődés, csak általános megállapítás, hogy tényleg ez egy létező trend, hogy a videojátékok főhőseit igyekeznek úgy megalkotni, hogy lehetőleg ne legyenek szépek, attraktívak, szexik.
Hogy miért van, az igazából jó kérdés, mert ugye senki se fogja bevallani. De én a woke agymenésen kívül más értelmes logikus magyarázatot nem találtam rá.
-
Felesbandi
senior tag
"nem a "verés"-ről van szó, hanem arról, hogy lehessen már ránézni egy karakterre."
Azert ne tegyunk mar ugy, mintha a jatekban levo karakter olyan csunya lenne, hogy nem lehet ranezni...
#6markknight:
Oke, ti fittek vagytok meg minden. De vajon a sirankozok maradek 95%-a is elmondhatja mindezt magarol?
Tortenetesen en is jarok edzeni, meg betartom az etrendemet, de nem okoz problemat csunya fohosu jatekkal jatszanom. Nem mintha ez csunya lenne.
Az animaciok minosege, meg a karakter technikai kivitelezese egy mas kerdes. Lehet normalisan kinezo a karakter pocsek animaciokkal, ami nyilvan ront a jatekon, de nem feltetlen lesz tole rossz maga a jatek. Oblivion karakterei csunyak voltak pocsekul animalva, a jatek attol meg jo volt. Es van meg jopar jatek, amirol ez elmondhato. -
markknight
veterán
válasz Felesbandi #22 üzenetére
Van egy félreértés. Itt nem arról van szó, hogy csúnya-e vagy nem, hanem konkrétan arról, hogy gané módon van lemodellezve, kb mint akit baltával vágtak körbe, ijesztő a mimikája és ezért csúnya. Ember így nem néz ki, mint ott a screenshoton, ez egy szörnyeteg. Szóval nem az arcának az adottságával van a baj.
-
cucka
addikt
válasz Felesbandi #22 üzenetére
Ez egy kamu érv.
A filmsztárok 95%-a is nagyon attraktív, fotogén, szexi. Eddig is nagyon jól tudtak ezekkel a sztárokkal azonosulni az átlag kinézetű átlagemberek. Bementek a moziba, megnézték a filmet.A másik - az oblivionban azért olyanok a karakterek, mert nem tudtak jobbat csinálni. Ennyit tudott az engine, a technológia. És mellette meg ilyenre akarták csinálni, átlagosra. (Ez minden Bethesda játéknál így van ha megfigyeled - senki se nagyon attraktív, senki se nagyon szexi, senki se nagyon csúnya)
A start wars játék főhőse kizárólag azért néz ki átlagos embernek, mert ilyenre akarták.
Ugyanígy a horizonban Aloy azért lett kevésbé attraktív a második részre, mert ilyenre akarták csinálni. Ha azt akarták volna, hogy szuperszexi legyen kilógó seggel meg csöccsel, akkor olyanra csinálták volna.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
Most gyorsan ránéztem a howlongtobeat-en, hogy az AC: Mirage mennyi idő alatt játszható "ki". Háát....magamat ismerve, a main+extra 'leisure' tempóban ~39h. Ez azt jelenti, hogy mindennap (az adott hónapban) minimum ~1,5 órát kellene munka után és hétvégén a képernyő alatt töltenem, hogy a végére érjek. Még a 22+8h-ra vetített időtöltés is számomra kivitelezhetetlen, mert egy jobban megnyomott munkanap után szimplán elalszok a TV előtt Eléggé rohanós lenne az az egy hónap, hát köszönöm, de nem.
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
markknight
veterán
válasz Neurotoxin #25 üzenetére
Nekem youtube-on ilyen 11-14 órákat mutat, csak a main küldetéseket nézve. A mellékeket sok játékban nem csinálom, csak ami igazán érdekel, egészen pontosan akkor szoktam le róla mikor Horizonban mindenféle baromságokkal rabolták az időmet, nettó 2-3 perc custcene az elején és a végén a közepe meg az volt, hogy valami családtagot keressek meg mert napok óta elveszett, aztán léptem kb 20 métert és ott harcolt.. Ilyenekre nem igazán van már kedvem. A Valhallát az ilyenek miatt teljesen leraktam.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz markknight #26 üzenetére
Youtube végig játszási időt soha vegyél alapul. Ott az Elden Ringet is sikerült valami brutálisan rövid idő alatt végig venniük, miközben valójában az alsó hangon is egy 120+ órás játék.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
lmno
őstag
Mondjuk akkor nem teljesen értem, hogy minek erőlteted az open world játékokat...
-
flexxx2
őstag
Én is ezt próbáltam elmondani, hogy időpocséklás a sok ismétlődő témájú cutscene, ahelyett, hogy menni kéne felfedezni, meg akció lenne (harc vagy ügyességi rész).
Ha mozit akarok megnézek egy filmet vagy olvasok egy könyvet, és olyat választok ahol a téma nem valami gagyi szappanopera téma. -
Neurotoxin
őstag
A Valhallánál én sem voltam már hajlandó megcsinálni a mellékküldetéseket, főleg úgy, hogy az Ivarr-os szálon és a kiskirályok acsarkodásán kívül nem tudnám felidézni, hogy miről is szólt a fő sztori… A dungeonöket/sírokat szintén hagytam is…
-
nubreed
veterán
Egyreszt nem csunya
Hát ugye ez szubjektív. Ezért nincs soha senkinek igaza az ilyen kérdésekben.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Neurotoxin
őstag
válasz spleenszuru #33 üzenetére
Tegnap ránéztem a YouTube-on néhány előzetes reviewra. Nekem a csaj arca távol áll a széptől, mondhatni 'megszokást igényel'. Uborkáék rajzoltak már szebb hölgyet is, lásd Aya (AC: Origins) vagy Kassandra (AC: Odyssey)...Értem én, hogy ő csak egy 'átlagos' csempész és nem lehet Gal Gadotot rajzolni belőle, de azért na.
[ Szerkesztve ]
-
NandoXXL
senior tag
válasz markknight #23 üzenetére
Megkérdeztem asszonyt:
- Ijesztő a csaj
Szóval, sok itt a perverz aki AI generált szörnyekre bukik.
Természetellenes az egész. Pont ahogy írod.
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
senior tag
A GamesRadar munkatársa például odáig ment, hogy egyenesen a Red Dead Redemptionhöz hasonlította az open-world űrkalandot.
Cyberfuck Patchrunner
-
KillBorn
senior tag
Az optimalizálásért felelős csapat létszáma biztos 0 fő...majd a felskálázás megoldja.
Minimum Requirements:
Operating System: Windows 10, Windows 11 (64-bit), DirectX 12
CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 3.6GHz, Intel Core i7-8700K @ 3.70GHz or better
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6GB), AMD RX 5600XT (6GB), Intel Arc A750 (8GB, with ReBAR enabled) or better
RAM: 16 GB (Dual Channel)
Storage: 65 GB SSD
Resolution: 1080P, 30 FPS, LOW graphics settings
Recommended Requirements:
CPU: AMD Ryzen 5 5600X @ 3.7 GHz, Intel Core i5-10400 @ 2.9 GHz or better
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8GB), AMD Radeon RX 6700 XT (12GB) or better
RAM: 16 GB (Dual Channel)
Resolution: 1080P, 60 FPS, HIGH graphics settings
High Settings:
CPU: AMD Ryzen 7 5800X @ 3.8 GHz or Intel Core i5-11600K @ 3.9 GHzGraphics: NVIDIA GeForce RTX 3080 (10GB)/NVIDIA GeForce RTX 4070 (12GB), AMD Radeon RX 6800 XT (16GB) or betterRAM: 16 GB (Dual Channel)
Resolution: 1440P, 60 FPS, HIGH graphics settings
Ultra Settings:
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D @ 3.4 GHz or Intel Core i7-12700K @ 3.8 GHz
Graphics: NVIDIA GeForce RTX 4080 (16GB), AMD Radeon RX 7900 XTX (24GB) or better
RAM: 16 GB (Dual Channel)Storage: 65 GB SSD
Resolution: 2160p, 60 FPS, ULTRA graphics settings[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
addikt
-
montana92
csendes tag
Szerintem amúgy az a durva, hogy az ubi store szerint egyik kategória esetén sem natív felbontásról van szó, mert az ÖSSZES esetén ott van a legvégén, hogy "...with upscaler set to Quality."
Azért elég elkeserítő, hogy rögtön és bevallottan a felskálázásra bízzák... én eddig ilyet csak az Alan Wake 2-nél láttam, de az laikusként sokkal-sokkal szebb játéknak tűnik.
-
anulu
félisten
poén kedvéért én is megkérdeztem.
"ki ez a bányarém??"
-
KillBorn
senior tag
válasz VágniValó #45 üzenetére
Ezt: [gameplay]
Kétlem, hogy a Forbidden Westnél vagy akát a Division 1-2-nél jobban nézne ki (hamár snowdrop engine) Valamelyik tesztelő a napokban az RDR2-höz hasonlította. Hát nem is tudom...lehet nem értette jól a kérdést.Amúgy arra gondolok még, hogy az RT alapból bele van kikapcsolahatatlanul építve mint az Avatarba...ezt meg csak úgy itthagyom.
De egy kis keresgélés után ezt találtam: [1órás SWO gameplay]
Ehhez a látványhoz nem kell ez a gépigény, pláne, hogy tele van nyomva post-process effektek tömkelegével. Nekem adja a hangulat, a környezet meg a zenék is. Még a játékmenet is elmegy, szokásos open world az elmúlt évekből SW módra, láttuk már más köntösben sokszor. A technikai részével viszont nagyon nem vagyok kibékülve.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
KillBorn
senior tag
válasz pandras83 #48 üzenetére
Szerintem a modellek elég részletesek. Viszont a texturák alacsony felbontásúak. Emelett vannak elnagyolt részek, akár a főhősnőn (a haja, de inkább a bőre pl teljesen homályos low res textúra) vagy a saját űrhajónkon alacsony részletességű modellek alacsony felbontású textúrákkal. Minden növényt úgy fúj a szél, mintha muszáj lenne, engem nagyon zavar. Fények-árnyékok néhol nagyon jók, néhol teljesen statikusak, emelett minden csupa post-processing effect (film grain, chromatic abberation, depth of field, blur), emiatt minden életlen és homályos. Élsimítás teljesen rendben van.
Az űrös grafikát pl csak a fény-árnyék menti, közepes modellek, közepes textúrákkal, a fény-árnyék rendben van. Emellet teljesen árkád az űrös játékmenet, de ez nem baj, csak semmi kiemelkedő, megint közepes. Butított tengeres AC. Űrálomásos pályák is lesznek, full SW birodalmi hangulat, nagyon eltalálták. Grafika is jobb/egységesebb szerintem mint a bolygókon. Bolygóra leszállás autómata, de ötletes.
Animációk néhány kivételtől eltekintve jók (pl. lengedezés teljesen gyagyi, kb. Tsushima szinten, vagy a járművel felbukás is), lopakodás jó, minijátékok jók, van zárfeltörés, kártyajáték. Platformer részek nekem tetszenek, meg lehet simogatni/etetni némely vadállatot. Hangok, szinkron, zenék kiválóak, betűtípus kiváló, karakterek is rendben vannak. Világépítés kiváló, hangulat kiváló. A gépigénye meg pofátlan, recommended PC-nek 1440p/60/highnak kellene lennie, a highhoz írt PC-nek meg 1440p/60/ultra-nak, főleg felskálázással együtt. Az ultrához írt PC még valid is lehet. Natívban."I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Neurotoxin
őstag
post-processing effect (film grain, chromatic abberation, depth of field, blur). Engem mindegyik, kivétel nélkül idegesít, nagyon nagy trend lett a használatuk (ahogy az egyes YouTuberek is nagyon szeretik használni, én meg ilyenkor azthiszem, hogy elromlott a TV-m…)első, amiket kiszoktam kapcsolni. Talán a blur-t meghagyom, az a darabos mozgásoknál, vagy ha leesik a framerate, segít.
Bolygóra leszállás autómata, de ötletes. Ez milyen vicces, a Starfieldet tavaly azzal ekézték, hogy bezzeg ezt az Outlook tudni fogja a szabad, manuális repkedést, végül itt is az fog történni, hogy belekell repülni egy zónába és leszáll a gép magától.
Amennyire nem tetszett a játék elsőre, a zene és a Birodalmi vibe miatt szerintem be fog húzni.
@KillBorn: Már a másik, gépigénnyel foglalkozó hírnél is azthittem, hogy a minimum követelmény egy elírás (i7-8700K), de legalább senki se szólhat semmit, GTX 1660-on is majd elindul..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Villanyszerelés
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS routerek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 5 2600
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen