- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
exec79
tag
DAO>DA2>DAI
meglepődnék ha a tendencia megfordulna, az előző first day buy volt, egyszer végigvittem azóta se nyúltam hozzá. Itt biztos nem követem el újra az első napos vásárlást, de azért remélem hogy jó lesz. -
aktív tag
ez a game biztos aratni fog! a modern audience-nek szóló játékok mindig nagyon nagy példányszámban kelnek el!
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
anulu
félisten
a karakter kreálást egyenesen imádni fogják!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wlac
Ármester
Az art design nekem sem tetszik, de a Friends Per Second podcastben a hostok nagyon éltették a gameplay-t. A GOTY-ra majd ránézek.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Immolatiel
kezdő
Elég rettentőnek tűnik. Nem hiszem, hogy rá bírom venni magam, hogy játsszak vele, pedig a sztori folytatása még úgy-ahogy érdekelne... csak hát akik írják, úgy már annyira nem is érdekel (ki tudja, mennyi maradt meg egyáltalán abból, amit eredetileg kigondoltak). Még a beleerőszakolt ideológiai visszásságokat mellőzve is csak egy kizsigerelt játékmenetű, még inkább lebutított, az ízléstelenségig konzolosított tákolmánynak tűnik az egész, ami ráadásul még ocsmány is, környezetre, karakterekre egyaránt rossz ránézni. Micsoda szégyen
-
BoneDragon
veterán
RIP új mass effect...
-
olymind1
senior tag
-
myckey
veterán
Egész jókat olvastam róla...meg is lepett.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
L_ajos
őstag
Én a vinnyogássokkal ellentétben várom és mindenféle fenntartás nélkül végig is tolom.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Gothmog
senior tag
Tehát akinek nem tetszik és ennek hangot ad, az rögtön vinnyogás?
Hogy on is legyek: nem tetszik, kb. ingyen sem kellene (és nem a they/them, meg p*cs*s kisasszonyok lehetősége miatt - ha az nem kötelező elem, akkor nem zavar, nem befolyásol egy játék élvezetében), de nekem már az Inquisition sincs meg, és a DA2-t is csak egyszer vittem végig. Utóbbinak egyébként bejött a története, de a játékmenet (az ismétlődő dungeonök, égből hullámokban hulló ellenfelek, irreális hp poollal rendelkező emberi ellenfelek - nehéz azért így sem volt - nem igazán tetszettek), az nem az én világom volt. Nálam a DA=DAO. De változik a világ, ezt el kell fogadni. Több DAO nem lesz már. Szerencsére van sok más játék, mindenki megtalálja, ami tetszik neki. (Én is, és pont ezért írtam, hogy ez ingyen sem kellene - egyszerűen rengeteg jó játék van, így is hosszú elmaradási listám van. Így pedig meggondolja az ember, hogy mire szán időt.)
Azért azoknak, akik tetszik, megveszik és élvezni fogják: jó játékot kívánok! (Komolyan, minden szarkazmus nélkül.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
L_ajos
őstag
Speciel a "vinnyogást" nem ide reflektáltam, de ahogy én is el tudok menni az egyének "nem tetszésén" hogy szóba hozzam, más is megteheti.
Ettől függetlenül az újgenerációs pitcsogtatásnak sem látom értelmét és a mindenben a xartkeresést sem.
ha jó lesz a történet, ha kellően jól is vezetik, a játékmechanika is stimmel, nekem már elég hogy mint "játék" lekössön és kikapcsoljon.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
janos666
nagyúr
válasz Immolatiel #6 üzenetére
Pedig szerintem etalon az Inquisition kamera-, és karakter kezelése RPG fronton. Szinte bármilyen módban lehet vele bármit csinálni, ami épp kényelmes, vagy amilyen hangulata van épp az embernek (egyedül first-person állás nincs). Kár, hogy azt kukázták.
Na jó, egyetlen gond mégis volt vele: a ló nem futott gyorsabban SHIFT-el, csak kapott a képernyő egy motion blur effektet, mint ha gyors lenne a mozgás, de ezt az apróságot szerintem nem fájt volna javítani közel 10 év alatt. Amúgy pedig mindkettő Frostbite-os, tehát erre sem lehet hivatkozni, hogy miért nem az Inquisition kamera/harckezelését tuningolgatták tovább.Az Inquisition-el ellentétben szerintem nem rendelem elő, hanem veszek majd egy hónapnyi EA Play Pro előfizetést, hogy kipróbáljam. Nehéz elhinni, hogy tényleg kész van, és nem kell fél éven át patch-ekre várni, mígy tényleg megüti egy végeleges ~90% készültséget.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Feri1984
tag
Megkövetem magam!
Félre értelmeztem a gondolatodat.
Tárgytalan amit írtam.
Törölném,szerkeszteném de nem tudom.
Bocsánat. -
nubreed
veterán
Őszintén, én is várok már egy open world rpg játékot, amibe legalább egy 50-60 órát bele lehet tenni. Ha ezt hozza, a többi már nem érdekel. Az sem, hogy modern közönségnek készült, az sem, hogy a készítők elmondása szerint, kb. mindenki pánszexuális a játékban stb. Csak legyen már valami új rpg.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
L_ajos
őstag
-
L_ajos
őstag
Kb igen. - de hát csak vannak akik nem bírják ki hogy a semmire ne válaszoljanak.
Eddig mind megvan és mindet kipörgettem.
Soha nem volt gondom a "belecsempészett" trendekkel.
El tudtam viselni és én spec. ezután is eltudom viselni.PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
aktív tag
én sem örülök a nagy modernizálódásnak. szoktam is a pénztárcámmal szavazni. hátha gyengül a trend.
az öreganyja biztos, hogy nem Lajcsi. akkoriban még tudták, hogy ki a fiú meg ki a lány.
neked nem volt gondod vele sosem, másnak meg van. te is leírhatod a véleményed, meg más is. tecccik-nemtecccik
aztán majd a moderátorcenzurátorok eldöntik hogy ez már modern audiencefórum vagy még nem.Peace is a lie, there is only passion...
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY -30e Ft:Lenovo ThinkPad T14 Gen 2: i5 1145G7,16GB,256GB,Iris Xe,vil.MAGYAR bill,300nit
- Lego(bontatlan)
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest