Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • wollnerd

  aktív tag

  Az a baj hogy hogy pajzsgenerátorból sokkal inkább 3A-s kéne... :(
  Ha megnézed a shield részt ott fent a sorból, látod hogy 3E-vel 128 MJ az érték, 3A-val pedig 202 lesz, majdnem dupla annyi...

  PC: Gigabyte Z97X-Gaming 5, Intel i7 4790K 4.0 Ghz, 16 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1080Ti, Windows 10 Pro 64bit, HTC Vive

 • duvi

  Topikgazda

  Meg is van a probléma forrása. Az a 3E Shield Generator csak dísznek jó :( Az E modul mindig a legócskább. A 2db C-s SB se sokat tud javítani rajta. 4A SG + 2db A-a SB kéne, hogy hatékony védelmed legyen. Tudom, hogy ez pénz, de ha ilyen questeket vállalsz el, akkor muszáj erősebb védelem. Ellenkező esetben, csak a pénzed égeted el. Szerintem most még jobban járnál, egy kis fuvarozással. Segíthetünk összerakni egy szállító fittet, ha megmondod, hogy mekkora az össz vagyonod.

  Samsung Galaxy S8

 • Cooper911

  senior tag

  "Amikor még csak ki akar szedni azt pofázik ott bal felül, akkor meg lehet nézni, hogy milyen hajója van, meg ki az egyáltalán? (nem a nevét, mert azt látom)"

  G-vel tudsz váltogatni a környéken levő hajók között, megkeresed név alapján és akkor látod milyen hajója van. Ha valaki elkezd kiszedni SC-ből megnyomod a H-t (H mint hostile) és akkor mutatja, hogy ki az aki próbálkozik. Ha nagyobb hajó akkor érdemes lehet levenni a gázt 0-ra majd miután kiszed egyből max gáz boost minél messzebb tőle aztán frameshiftdrive izzít.

  [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

 • Zeratul

  addikt

  Roncsvadászatkor, ha nem vagy elég tápos a harcban akkor érdemes egyenként összeszedni és leszállítani a tartályokat. Engem is kapott el az elején kalóz, 4 küldi lett fail miatta. Ha roncsvadászatkor üres raktérrel érkezel, akkor csalódottan távozik a kalóz és kompániája és többet nem piszkálnak abban a küldetésben. Ha tartály felvétele után küldenek valakit utánad az általában nagyságrendekkel jobb hajóval rendelkezik mint ami neked van (Cobrámat, Fer De Lance, Phyton, Anakonda és hasonló kaliberű szokta üldözőbe venni.). Ilyenkor nincs más lehetőség mint a menekülés. Ezek általában a célállomás közelében próbálnak meg rád lecsapni a SCből történő kirántással. Ha FSD-ID-znek, akkor annyi a feladat hogy a szökési vektoron kell tartani a hajót, nem könnyű de nem lehetetlen. Minél tovább tartod rajta annál jobban távolodsz a támadó hajótól, ezt a vektor bal oldalán növekvő kék és a jobb oldalon csökkenő piros csík jelzi. Ha piros elér a maxra akkor kilép a hajód az SCből és túlmelegedett FSD miatt nem fogsz hosszú ideig ugrani, ilyenkor megoldás lehet a rakomány kidobása. Vagy elmenekülni és életben maradni addig amíg lehűl az FSD. Minnél jobb az FSD-d annál kevésbé melegszik és annál tovább tart kiszedni az SCből.

Hozzászólok Aktív témák