Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsooodammit

    csendes tag

    válasz orientcx #6660 üzenetére

    Nekem is volt olyan, hogy hiába vettem le nullára a sebességet, mégis ugyanúgy pörögtem-forogtam az ID után, sérültem is, és kiütötte az FSD-t is, pedig kiírta, hogy submitting.

    Az a helyzet, hogy még mindig sok anomália van. Egy részük lehet, hogy csak simán bug, de egy csomó valószínűleg online sajátosság: szinkronizációs problémák, adatvesztés és egyéb dolgok, amiket az internet természete miatt nehéz kiküszöbölni.

    Nemrég RES-ben vadásztam, jobb híján lelőttem az elém vetődő wanted sidewindert, a következő azonosítatlan hajó 5 sec múlva egy ugyanolyan nevű npc sw volt, ami ugyanannyi bounty-t adott. Véletlen? Lehet, de valószínűbb, hogy csak megkavarodott a rendszer kicsit és elvesztette a fonalat, hogy mi is történt azzal a hajóval. Vagy csak sajátos humorérzékkel rendelkező szülőkkel megáldott ikrek voltak... Videó is van róla, majd feltöltöm és írok hozzá bug reportot, ha nagyon unatkozom.

    Moduloknál is vannak érdekességek, egy korábbi Vipernél (vagy Cobra? nem emlékszem) addig variáltam a prioritásokkal, meg a modulok ki-be kapcsolgatásával, hogy aztán egy nagyobb csata után a fő station képernyőn hiába kattintottam a full rearm pontra, maradt egy 1200as tétel, amit még a reload specifikus képernyőn se engedett megvenni. Rá tudtam kattintani, le is vonta az összeget, de az SCB nem töltődött vissza. Később ez annyiban javult, hogy kétszer kellett kattintanom, és másodikra fullra feltöltött. Azóta azt a hajót elbuktam egy Conflict zónában, az újnál nincs gond, igaz arra nem is próbáltam rá 3 SCB-t felpakolni.

    Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

Új hozzászólás Aktív témák